Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

23.04.2017 Mest om hvide vine

Kære Vinvenner,

Sådan kommer denne lille perle til at se ud og når jeg viser den frem nu, er det fordi torsdag den 27. er det sidste frist for bestilling til forudbetalingsprisen: 77,- kr. (alm. pris 95,-):

LAMBRUSCO NO LIMITS

I min indbydelse til "Lambruscologi" havde jeg glemt at skrive, at som dessert vil I finde - udover Panettone - en Lambrusco-is: den fremstilles med vores kære Mutina af Gelati Martelli, Dag Hammarskjölds Allé 42, 2100 København Ø:

HVORFOR IKKE ?

Så var der en god vinven, der kom forbi i fredags for at hente tolv flasker af Russolos Pinot Grigio Armentaressa 2015. På vej ud af døren sagde han, at han syntes, at jeg skulle lave et tilbud på en hvidvinskasse: tolv hvide vine til særpris. Inde i mig selv tænkte jeg, at sådan en kasse ville næppe sælge meget. Knap en halv time efter kom der en ny kunde, der spurgte om hvide vine til en fest med orientalsk tema: dim-sum, rijs taffel og sushi. "Vi bliver tolv men vi vil samtidig også lave en lille vinsmagning, så må du gerne vælge for os. Det kan være vi vender tilbage...."

Jeg gjorde mit bedste og nu må vi se, om kunden kommer tilbage, men hvis I er til hvide vine og har lyst til at gå på opdagelse, så er der her et godt tilbud. Knippelgodt faktisk, hvis jeg selv må sige det:

Ciao, Carlo

PS: Øv! Lige et øjeblik: er Panettone ikke en typisk julekage? Hvad har det med Lambrusco at gøre? Ja, spørgsmålet er berettiget. I de gamle dage så man Panettone kun til jul og Lambrusco kun om sommeren. Men det var de gamle dage. Det var dengang panettone var uløseligt forbundet med Milano og hver december stod valget mellem de to rivaliserende panettonefabrikanter: Motta og Alemagna. Begge fra Milano. I de seneste år er de bedste konditor, der vinder dysten om Italiens bedste panettone, fra....Sicilien. Og kreativiteten går hånd i hånd med øens store konditortraditioner. Idag serveres panettone året rundt og kombinationerne er utallige. Panettone med is er blevet en sommerklassiker som dessert og igen kommer inspirationen fra Sicilien, hvor man altid har serveret en croissant med citronis. Idag fremstiller man panettone med chili og chokolade, med citron, med blommer og pærer. Særligt populær er blevet en "Sachertone", dvs panettone med chokolade og sågar en panettone med oliven. "Panettone tutto l'anno" er blevet en realitet og manifestationen "Panettone sotto l'Ombrellone" ("Panettone unde parasollen") gæster hver sommer i august de italienske feriesteder. Med kombinationen af salt/sød har panettone sin plads og kun fantasien sætter grænserne......

Åbningstider på lageret beliggende SKOVLYTOFTEN 1, 2840 Holte

IDAG: søndag den 23. april: 13:00 til 15:00
mandag den 24. april: LUKKET
tirsdag den 25. april: LUKKET. Tillykke Carlo !!!!
onsdag den 26. april: 14:00 til 17:00
torsdag den 27. april: 14:00 til 17:00 Tillykke Theodor !!!
fredag den 28. april: LUKKET Københavns Vinfestival
lørdag den 29. april: LUKKET
søndag den 30. april: 13:00 til 15:00

Udenfor ovenstående åbningstider send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

WEBSHOP!

WEBSHOP