![]() |
Sådan ser Julescoopet© ud hjemme hos Mikkel. Der havnede det ved en ekspeditionsfejl. Meget sjældne dog uundgåelige svipsere som har det med at koncentrere sig i de travle perioder. Som regel er der dog råd til at råde bod på det, thi det man ikke har i hovedet må man have i pengepungen. Jeg brugte dette foto, fordi det giver en særlig, rar, vinhandlertilfredsstillelse at se ens vine hjemme hos vinvennerne, i et andet miljø end lageret, i deres rigtige miljø, faktisk. Nå, om Julescoopet© har I hørt nok og jeg har også hørt og læst fra jer, at det er noget af det bedste køb i Kongeriet Danmark, hvad kvalitet angår. Prisen taler jeg ikke om, fordi det er lige før jeg er flov over, hvor lav den er. Men som sagt: det er også jeres skyld/merit: I ville ikke give jeres "støtte" til Tenuta Cuccos nye ejere, hvis priserne blev højere end hos de tidligere ejeres Cascina Cucco. Man kan rolig sige, at I har fået jeres vilje! Hvis I ikke har gjort det endnu, så klik jer til en rigtig god vinoplevelse med gratis fragt og........ glædelig Jul:
Udenfor ovenstående åbningstider: send en mail eller ring til 4585 1978
Tirellis STOPAI i den nyeste årgang 2017: JULELAMBRUSCO@ er nu på lager.
Tavignano (Libenter) og Schiavenza (Barolo, Barbera Dolcetto) er på lager.
Aceto Balsamico Giuseppe Giusti: ETA onsdag den 20., men speditøren har ikke bekræftet endnu.
Zanovello (Olivetani, Merlot Sassonero, Nerello 2015): onsdag den 20.
Af vor benjamin Zanovello, den med skriften på etiketten, har jeg købt lidt mere end det, I har bestilt. Faktisk har jeg købt op helt ned til den sidste flaske Franco Zanovello havde på sit lager. Nedenstående billede er den historiske kladde til etiketten af den første årgang vi tappede: 2006. Jeg smagte den i februar i år og den var stadigvæk levende. På "sunset boulevard" som jeg plejer at sige, men absolut nydelig. I samme anledning smagte jeg også en 2009, der var i fuld vigør. Også for den aktuelle 2015 spår jeg samme levetid: 2015 - 2025.
![]() |
Blandt vinvennerne er der sikkert stadigvæk nogle, der kun vil servere Lambrusco til flæskestegen under trussel af et våben eller i absolut mangel på andre vine. Derfor i lighed med alle mine kollegaer vil jeg komme med et par anbefalinger. Den gyldne regel er jo immer: "Den vin du bedst kan li', til den mad du bedst kan li'". Når det er sagt, så lad os kigge på nogle vine, der forener fylde, varme (dvs pæn alkoholprocent) og forholdsvis lav garvesyre parret med en rimelig moden alder: I finder mine forslag her og jeg står naturligvis til rådighed med en svarmail, hvis I vil spørge om vine til and, gås, flæskesteg, eller det vegetariske julebord eller hvis I ønsker at servere hvide vine, som er helt fraværende i de følgende anbefalinger:
< Forrige | Næste > |
---|