Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

02.09.2018 Proptrækkernes lyst

Kære Vinvenner,

Ugens topnyhed er en omtale af.....Lambrusco. Nej! Vi går Gudedrikken forbi i (næsten) total tavshed, fordi topnyheden er udskænkningen på lagerets gård imorgen søndag den 2. september fra 13:00 til 15:00.

Der vil blive udskænket smagsprøver på:
Majnonis 2016 Ciliegiolo Toscana IgT
Fietri Chianti Classico 2013 DOCG
Nero d'Avola 2015 Tenuta dell'Abate
Barbera d'Asti Superiore 2013 Villa Fiorita
Nebbiolo 2014 Tenuta Cucco
Barolo di Serralunga 2012 Tenuta Cucco

Olio Extra Vergine d'Oliva 2017 Majnoni

og til den søde tand:

Vinsanto 2010 Casalvento med tilhørende hjemmelavede - altså rigtigt hjemmelavede - "cantuccini" (mandelkiks).

Ikke nok med det, vil der være nogle dyrere og mindre kendte vine som Sassone, Marinó, Velathri, Vino Nobile Riserva.
Alle til tiltalende (dvs reducerede) end-of-bin priser.

PROPTRÆKKERNES LYST

Jeg har naturligvis også tænkt på Distant Friends. Der er én vin som er karakterfuld og vellykket: 2013 Chianti Classico Fietri. Jammen: denne Chianti, som jeg har været så letsindig at promovere i juli og august, er af den slags, der sætter libido'en i gang blandt proptrækkerne, får urviserne til at gå i stå og glassene til at klirre af ren forventningsglæde. Skal jeg sige mere ?

AFTALER & KRYDS I KALENDEREN:

Mandag den 10. september: en WineClass aften hvor vi kommer godt rundt i hele Lambrusco-universet og dets "tilbehør": aftenen er specielt velegnet til vinelskere, der vil vide mere om Lambrusco og dens verden samt til kollegaer og vinhandler der vil fordybe sig lidt i emnet før de kaster sig ud i den helt vilde import

Torsdag den 13. september: pølser, lardo, prosciutto, culatello, balsamico, olivenolie venter på jer når vi skænker vin (ja! andet end Lambrusco!) ved Meyers pop-up shop i Nordhavn. Det er et gratis arrangement og særindbydelse kommer senere ved separat mail. I vil kunne smage og købe: snackpølser, nyrøget laks, oksekødssalami, tørret okseinderlår, spegeskinker, økologisk eddike af rigtige cideræbler, tør kirsebæreddike af Stevnsbær, sød balsamisk blommeeddike, cider, mousserende æblevin og brændevin af danske frugter.

Lørdag den 29. september: den store LambruscoLove© festival, hvor jeg håber at hilse på mange af jer. Husk på, at der er grupperabat for grupper af mindst 10 personer:

Grupperabat er tiltænkt vinklubben, firmaer, personaleforeninger o.l. der ønsker at opleve dagen sammen :

FORUDBESTILLINGER

2015, af SARNUM. Well. well, well: I har virkeligt kunne li' Sarnum 2011, hvis jeg skulle bedømme fra de forudbestillinger der allerede er indløbet (tak) Hvis I har været glade for jeres køb af Sarnum 2011, så belav jeg på mere glæde: vinen har en fløjl, en race og en klasse, der kun findes i eliten af vinverdenen.

ERIK BANTIS BIO

Også Eriks første økologiske vin må have efterladt gode minder, fordi I har straks forudbestilt. Som jeg skrev sidst, har navnet intet med biograf at gøre: "biologico", forkortet "bio", er det italienske ord for "økologisk". I sin høje alder har Erik delvis konverteret til den økologiske idé. Det må have bragt ham lykke, fordi hans første årgang 2016 blev vel modtaget allevegne og er "teknisk set" udsolgt. "Teknisk set" fordi Erik har en uafhentet reservation på 630 flasker og til forskel fra mig, der er enorm tålmodig, ønsker han ikke at vente længere.

Derfor har jeg fået tilbuddet: 2016 lever op til Eriks bedste årgange og til vore forventninger om en lækker toskaner med fylde, ømhed og karakter. ("Carlo, en vin kan da ikke vise ømhed, hvad?" "Jo, visse vine kan, overfor nyderen med den sunde kærlighed til vinens sjæl. Snart må jeg lave en liste over de vine, der viser og giver ømhed.....")

MAILEN PRÆCIST TIL DIG.......

Igår sendte jeg en waky-waky mail ( det hedder: "eftersalgs aktiveringsmail", siger e-mailguru'en Christina Klitsgaard, der med sund jysk fornuft "teaches us a better way"). Mailen er sendt ud til alle men med et tilbud kun til alle de vinvenner, der ikke har bestilt de seneste seks måneder.

Da mailen er sendt ud til alle, er der flere der har skrevet "Øv Carlo: du må have rod i din database: jeg har jo købt en røvfuld Barolo så sent som i sidste uge..." Ja: formulering kan have været bedre, mails mere målrettet, jeg kunne have selekteret emnerne, e-mails, kigget på statistikkerne og hel masse andre fine tiltag som elektronikken tillader os at gøre. Men nej: jeg har en italienertro i at holde det hele så enkelt som muligt. Én database for alle, en mail til alle ( det lyder nærmest som en politisk slagord...). Her er det ikke Big Brother, der ved hvor mange gange I går på toilet eller om I holder af Barolo eller af FCK.

Jo, der findes systemer, der organiserer big data og kunne forsyne mig med nogle nyttige (men næppe gratis) salgsredskaber, analytics mig her og analytics mig der. Nuller: det her er en low-tech database, en mom & pop kartotek. Me Tarzan, you Vinven. Jeg finder en god vin, fortæller alle om det: you like you buy. You do not like? strint mailen i papirkurven: det tager kun et par sekunder og jeg får det ikke engang at vide.

Når det er sagt, skla der også siges: undskyld hvis atter engang min mail har forvirret nogle af jer.......

(Linket til tilbuddet kommer IKKE her, da det var kun ment til de vinvenner, der ikke havde købt - online eller på lager - de sidste seks måneder)

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDER på lager Skovlytoften 1, 2840 HOLTE
Udenfor nedenstående åbningstider send en mail eller ring 4585 1978

IDAG: søndag den 2. september: ÅBENT 13:00 til 15:00 Udskænkning af vine på lageret (se ovenfor i mailen)
mandag den 3. september: LUKKET
tirsdag den 4. september: LUKKET
onsdag den 5. september: ÅBENT 14:00 til 17:00
torsdag den 6. september: ÅBENT 14:00 til 17:00
fredag den 7. september: ÅBENT 14:00 til 17:00
lørdag den 8. september: LUKKET
søndag den 9. september: ÅBENT 13:00 til 16:00 Udskænkning på lageret

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10