Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

30.01.2019 Er vi så færdige med den der hvide januar?

Kære Vinvenner,

Hvis I er blandt de ikke så få vinvenner, der - lige som mig - har det med nemt at blive forvirret, findes der et resumé af alle forudbestillinger i bunden af denne mail.(*)

Brug det flittigt, både for at checke om jeres forudbestilte vin er på lager eller hvornår den kommer. Brug det også flittigt til at forudbestille: der er virkelig mange penge at spare. No nonsense, nul forgyldende salgssnak, nul skjulte avancer for at dække over "gratis fragt". Blot dejlige italienske vine. Gør det med god samvittighed nu, at den forbaskede hvide måned er ved at rinde ud. Start eventuelt med den vin, der fremkalder sommer, sol og glade dage, jeres favoritte gudedrik:

NÅR DET ER SAGT...

...så skal det også siges, at jeg er imponeret over jeres interesse for og reaktion til AUKTIONERNE. Såsnart som min fortræffelige IT-guru har taget sig sammen, vil jeg kunne indsætte et auktionsprogram på hjemmesiden, så alle deltagerne kan se on line, hvem der byder og hvor meget. Indtil da må vi nøjes med, at jeg sender en email eller sms til den højest bydende. Nul email og nul sms betyder så, at jeres bud ikke var det højeste. Lidt alternativt men det er den eneste måde jeg kan tænke på lige nu, i venten på bedre. Herefter nogle auktioner I kan øve jer på:

NATURVIN: EN GOD OMMER

Interessen er dér men januar har unægteligt sat et koldt stop på mange...vinrelaterede aktiviteter. Vi prøver igen: søndag den 17. februar. Vi tager alle aspekter af begrebet naturvin: fra dem der mener, at selve ordet er en misforståelse, til dem der er vilde med naturvine. Engang I er færdige med denne lille smagning og kursus, vil I have et par mere klare ideer om naturvin. Og nej: naturvin skal hverken lugte eller have "klumper i":

Tilmelding: Bindende tilmelding senest den 15. februar Der er et begrænset antal pladser (22) og smagningen gennemføres kun ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte (mindst 12).

FRA HUNDEMADS FROSTKUMMEN TIL NORDIC FOOD LAB

"Nåååå, det er dét du mener. Prøv i frostkummen ved dyrefoder afdelingen...." Ikke at den er blevet væsentlig bedre, men måske var min danske udtale ikke helt perfekt anno 1973. Jeg gentog langsomt hvad jeg ledte efter, men svaret forblev det samme. "Spise det? vil du spise det? Nej det spiser man ikke, det er hundemad..." Der herskede ikke nogen tvivl i disponentens stemme. Jeg endte med at købe noget, der lignede et hvidt rør, mest for ikke at spilde hans tid.

Da jeg bagefter fortvivlet ringede til min ven Paolo i Rom for at fortælle ham om min oplevelse med Birkerød Brugsens barbar, svarede han: "Rolig: de har gjort dig en tjeneste. Frysning bryder blækspruttens fibre og gør den mere mør og nemmere at tilberede. Check bare at der ikke er soda eller andre konserveringstoffer og nu skal jeg fortælle dig, hvordan du gør den ekstra mør.........."

Paolos enkle opskrift har jeg brugt mange gange og de vinvenner, der har fulgt mig de sidste år, ved at jeg er glad for blæksprutter og har tit talt om dem og anbefalet nogle retter. I England er der ligefrem en restaurantkæde, der hedder "Polpo", og idag kan man købe blæksprutter hos den lokale fiskehandler. Til min store glæde har jeg fundet ud af, at der er (mindst) to andre danskere, der er vilde med dyret og som har skrevet en fantastisk bog om emnet. Det er en komplet bog, der fortæller om "verdens mærkeligste dyr" i alle sine aspekter: historie, legender, naturvidenskab, "psykologi", fangst, hvis I selv skulle gøre det, geografi og ikke mindst gastronomi. Blæksprutten er blevet køkkenren og til dem af jer, der stadigvæk ikke tør, her er meget varm anbefaling: "Blæksprutterne kommer - spis dem!" af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk, Gyldendal. Prisen er som tre flasker af nedenstående vin, men bogen varer sikkert længere:

Så næste gang I skal tilberede en "polpo" med lidt chili og andre krydderier, burde I prøve denne Moscato Giallo: en hvidvin som blæksprutterne elsker, som tydeligt vist af ovenstående billede:

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/66-aaa-auktioner/3056-8-auktion-chianti-verden-12-forskellige-chianti/?completeurl

Startpris: 900,-

Deltag ved at "købe" vinen i webshoppen og skriv jeres bud nederst i bestillingsmodulen hvor der står: " Bemærkning til forsendelse: "
Auktionen slutter søndag den 3. februar
Den til enhver en tid højeste bydende bliver løbende informeret via mail eller sms.
(Det betyder, at hvis I ikke hører noget fra mig så var jeres bud ikke den højeste)

Prisen inkluderer levering i Danmark.

PS: Så har I ingen undskyldning for at sige "Jeg kender ikke Chianti så godt....."

Ciao, Carlo

(*) Hvornår kommer den vin jeg har forudbestilt? Check lige her eller skriv til mig:

ÅBNINGSTIDERNE PÅ LAGERET SKOVLYTOFTEN 1, 2840 HOLTE
I mange tilfælde kan jeg være på lager udenfor følgende normale åbningstider:
send en mail eller ring gerne 4585 1978 for nærmere aftale.

IDAG: onsdag den 30. januar: ÅBENT: 14:00 til 17:00
torsdag den 31. januar: ÅBENT: 14:00 til 17:00
fredag den 1. februar: ÅBENT: 14:00 til 17:00
lørdag den 2. februar: LUKKET
søndag den 3. februar: ÅBENT: 13:00 til 16:00 og Udskænklning af diverse rødvine.

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6