![]() |
Manuskriptet til min bog "OPKOG" blev korrekturlæst flere gange. Sidste gang af hele to korrekturlæsere. Den ene midt i tyverne og den anden midt i fyrrene. Efter at have læst bogen udråbte den unge: "Man kan ikke lave mad efter den bog!" Den mindre unge sagde: "Uhmm sikke en inspiration!: jeg bliver lækkersulten af at have læst bogen".
De to meget forskellige reaktioner resumerer godt bogens karakter. I bliver ikke kokke af at læse den, men I vil blive superinspireret og lækkersultne. Det er derfor at vi besluttede at ændre bogens undertekst fra "Opskrifter" til "Madfortællinger". Bogen, som er blevet så god og flot, at jeg har svært med at tro, at det er noget jeg har haft del i, vil blive præsenteret og solgt til fuld pris søndag den 16. juni i anledning af vinsmagningen "VORT TOSCANA".
I kan stadigvæk nå at forudbestille jeres eksemplar/eksemplarer til den reducerede pris. Nogle vinvenner har allerede bestilt nogle ekstra eksemplarer til konfirmationsgave, firmagave til medarbejderne, fødselsdagsgave og værtindegave. Ideen er hermed videregivet.
I kan bestille bogen og billetten til VORT TOSCANA smagningen her. Kig lige på udstillerlisten og glæd jer:
![]() |
Der er sket det, at et par gange om ugen ringer eller kommer nye kunder forbi lageret med et billede af vor Langhe Rosso 2016 på deres smartphone: "Har I flere? Kan man købe den?" Jeg havde denne Langhe Rosso med til et par smagninger sidste uge og dér hittede vinen. Så det være pga. af den lave pris (tilsvarende vin ville koste 109,- til 139,- i en vinbutik) eller blot fordi vinen smager godt og med sit blend af lige dele nebbiolo, barbera, cabernet sauvignon, merlot er noget, der tiltaler virkelig mange:
![]() |
Til denne vin (og til mange andre, ja: til alle!) kan I servere den Parmigiano Reggiano, som netop er blevet leveret direkte fra mejeriet i Italien. Uændret pris: 250,- kr. for en vakuumpakket kile på et kilo. Eller bryd et par små stykker af den og servér den, mens I ser denne korte video, der hylder en drik, der kommer fra samme region som Parmigiano Reggiano:
https://www.youtube.com/watch?v=C4sIUmk4D3s
Hvis I er blevet.... Lambruscoliderlige efter at have set denne lille korte video, så husk at der er flere typer at vælge imellem, fra de halvtørre til de helt tørre og kraftige. Min favorit boble pt. er...ikke en Lambrusco men en perlende hvidvin fra Pino Tirelli: enormt læskende kombination af trebbiano, malvasia og sauvignon:
![]() |
Tak for sidst til alle der var med til LambruscoLove©: det blev iøvrigt afholdt samme sted, hvor vi også skal afvikle VORT TOSCANA - denne gang (ak!) uden en dråbe Lambrusco men med vine fra femten gode toskanske producenter.
< Forrige | Næste > |
---|