Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

16.06.2020 SERVICE MAL: bør læses af alle, der har forudbestilt.

Kære Vinvenner.

Glædeligt - også for mig ! - at der er flere og flere vinvenner, der har opdaget fordelen ved forudbestillingsystemet. Væksten medfører nogle pointer, der behøver nærmere omtale:

1. I bliver ikke afkrævet "pakhusleje", næsten lige meget hvor længe I er med at afhente de forudbestilte vine.( Record indtil nu: 39 måneder 14 dage, 18 timer)

2. hvordan får I at vide, at jeres forudbestilte vine er kommet ?
a) ved at læse hele ugemailen
b) ved at klikke på "lufthavnstavlen" - se linket nederste i mailen
c) ved at skrive til mig Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ringe på 4585 1978

3. hvorfor får I ikke klar besked direkte at den forudbestilte vin er kommet ?
fordi langt de fleste vinvenner bestiller lagerførte vine sammen med bestilte vine: gerne for mig: bliv ved, men det har skabt forvirring da flere kom for at hente vinene troende at alle vine var på lager.

4. Der er IKKE (store bogstaver) fragtfrihed ved forudbestillinger, uanset beløbet. Hvorfor ? avancen er beviseligt .....kundevenlig og tåler ingen ekstra omkostninger. Regner med jeres forståelse.

5. Afhentning: hvis I sender en mail i forvejen eller tropper op med en print af ordren, går det hurtigt. Ellers regn med nogen ventetid fordi det er kun de ordre klargjort som der er givet besked om afhentningsdagen. Alternativ: ventetid - som er som bekendt gratis.

6. Forudbestil løs ! Det betaler sig: for jer, for vinbonden og for mig !

Ciao, Carlo

WEBSHOP!

WEBSHOP