![]() |
Siden I har vist at sætte pris på tiltaget og siden der er en tre fire nye vinvenner hver uge, har jeg tænkt mig at ridse op, hvordan forudbestillingerne virker, med alle dens pro og kontra:
DAG 1: tilbuddet lanceres.
I har 15 dage for at bestille (helst på dankort).
DAG 15: pengene trækkes og sendes til leverandøren
DAG 30-40: vinen er på lager
(der kan være lidt variation både i bestillingstid og i leveringstid, men for det meste er det som beskrevet)
A) I sparer beviseligt mange kroner.
Ikke noget med funky før- og efter priser eller priser, der er pumpet op, for senere at kunne reduceres. Reelle besparelser på kvalitetsvine
B) producenten er glad
C) jeg er glad
D) banken er mindre glad
Ventetiden
"Ventetiden er gratis" (citat hedengangne KTAS)
Besked om den ankomne vin gives samme sted, hvor I har forudbestilt: ugemailen. Da ikke alle læser hele ugemailen hele tiden, kan det kikse. Derfor er der "lufthavnstavlen", der fortæller om ankomsterne. Når der er gået en rum tid, og vinene ikke er afhentet, skriver eller ringer jeg. Er I forhindret i at hente med det samme, giv blot besked: der opkræves ikke nogen form for pakhusleje.
Nu at I ved, hvor godt forudbestillingssystemet er, kan I boltre jer lidt på den dedikerede webshopside: der er tilføjet nogle af de produkter, som er favorit hos jer: olie & balsamico og Julebasten©
![]() |
Vi lever også i nutiden og der er flere vine på lager, som I kan bestille og nyde. Lige som den gode vinven fra Bornholm, der skrev igår:
"Hej Carlo: Sacromontino er virkelig din anbefaling værd; det samme gælder Gualandrino."
Ja, Sacromontino 2019, ren sangiovese, af den slags som kun de bedste toskanere kan fremstille på sådan en genuin, intens og læskende måde. Selveste sjælen af den toskanske sangiovese:
Sacromontino er med i en række af velsmagende og fornuftigt prissatte vine, som flere og flere vinvenner er i gang med at opdage. Hvis du er blandt de tøvende, så er tiden inde:
Åbningsbilledets Brunello 2015 og Rosso 2018 hører til de "stiile og rolige" af slagsen: jeg importerer, I køber og nyder. Sådan er det foregået de sidste 30 år. Huset Quercecchio ("Kvær-tjek-ki-å") modtager næsten altid gode ratings men er sjældent nævnt blandt de top tyve i distriktet. Det kan skyldes, at huset rent faktisk ikke er blandt de top tyve, men dog også den kendsgerning at ejeren hverken sender vine til bedømmelse eller er særlig glad for besøg af vinskribenter. Jeg er tilfreds med jeres...bedømmelser ved kasse 1, men ville også gøre Brunello fans opmærksom på, at der på mit lager findes Brunello og Rosso, der spiser kirsebær med de store, med fuld musik endda:
< Forrige | Næste > |
---|