Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

17.11.2020 EKSTRA MAIL: Eksceptionelt scoop (anden beskrivelsen ville være misvisende)

Kære Vinvenner,

Nu igen ?
"Desværre" ja!

Når er der én, der vil sælge noget kostbart til en suspekt lav pris, så er der al mulig grund til at være på vagt. Derfor før I falder af stolen, lige som jeg var ved at gøre det, er der to ting, vi skal slå fast med syvtommersøm:

1) Flere af jer har betalt 555,- kr. for vinen og rost den til skyerne.

2) Den aktuelle pris skyldes, at beholdningen på gården er på de sidste 500 flasker og jeg har fået tildelt max. 240 af hver årgang. Resten går til gårdens ”arkiv”. Ingen anden importør har fået dette tilbud, derfor er der al grund til at slå til asap og inden den korte frist.

Uhmm, stadigvæk suspekt: hvorfor den store rabat?

”Carlo” sagde Alessio på sin dejlige florentiske accent – ”ejerne har været imponeret over dit arbejde med Assieve: du og dine kunder har ”befriet” os for en god vin, vi dog havde svært med at sælge. Nu er 720 flasker ikke noget, der rykker noget her, men hvis vi skal give en julegave til nogen, så er det til dig og dine kunder. Men husk max. 240 flasker af hver årgang.”

Og ”julegaven” er ikke det forkerte ord:

Ciao, Carlo

PS: Og næste gang er der en eller anden abekat der rynker næsen ad italiensk pinot nero, kan I blot smile overbærende og sige "Ah, jeg kan se, at du aldrig har smagt Podere Fortunas "Fjortenfemogtres"....

WEBSHOP!

WEBSHOP