Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

03.12.2020 EKSTRA MAIL: Valerios gave.

Kære Vinvenner,

Valerio Mondo ringede tidligere idag for at fortælle mig, at på fredag vil han være i København. En fransk visit hos vinbaren "Nebbiolo" for at præsentere nogle af sine vine. Og så hjem igen på lørdag. Nyheden kan næppe være en ekstra mail værd endsige interessere Distant Friends, de vinvenner der ikke lige bor i Dronningens By.

Men det tilbud der kom ud af vor samtale kan interessere alle. Især hvis de kan li' Barbera d'Asti. Valerios Le Rose er en Nizza, den højeste klassifikation af Barbera d'Asti og en vin som i hver af sine årgang har vist sig at kunne snildt være i selskab med langt dyrere og mere berømte Barbera d'Asti.

Jeg havde knap lagt telefonrøret på (ja, hvad siger vi idag ? trykt på den røde knap ?) altså afsluttet vor samtale, at Valerio var i gang med at forberede de Le Rose, hvis pris vi blev enige ville være en god julehilsen til samtlige vinvenner.

Opdag den her og bestil med det samme: Le Rose kender I og den kan nemt gå hen og blive den perfekte julegave: både som magnum og som smagekasse indeholdende 2 flasker af hver af de seneste tre frigivne årgange 2014, 2015 - som mange vinvenner kender allerede - og 2016.

Ciao, Carlo

WEBSHOP!

WEBSHOP