Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

03.01.2021 Fyld depoterne og Podere Fortunas restylings gavnlige effekter på os

Kære Vinvenner,


Godt Nytår. Hvis I har lovet jer selv at holde en hvid januar risikerer følgende 2 tilbud at skubbe jeres gode intentioner ud af kurs. Den ene er ren og skær udsalg, langt bedre end engros. Selvom I forbliver I jeres sunde nytårforsæt, så køb vinene nu og gem dem til februar, marts, osv: tilbuddet gælder her og nu og mens lager haves.

Der er ikke lige mange af alle de 30 vine, så ordrene bliver derfor ekspederet i den rækkefølge de indløber - det gode gamle "først til mølle". Skulle I kun være interesseret i enkelte af vinene på listen, så kontakt mig og vi finder en passende kvantumsrabat, men regn ikke med samme obskøne rabatsats som på de 30 samlet. Skulle en eller flere af de 30 vine være udsolgt, kontakter jeg jer med et forslag på værdige afløsere.

Vinene ser I herefter og også på det trykkevelinge link her:

DET VAR DEN NEMME DEL........

Åbningsbilledet viser skitserne - det er kun skitserne - på de etiketter, som de nye ejere af Podere Fortuna har valgt til deres vine. Jeg kan helt præcist huske, hvornår jeg holdt op med at ytre min mening om producenternes valg af design. Det var dengang jeg tillod mig forsigtigt at anbefale en god producent at vælge et bedre trykkeri: vinen var virkelig dejlig, en produktion på knap totusind flasker, men etiketterne.... etiketterne var "hjemmelavet" med Letraset (hvis der er nogen, der husker hvad Letraset er): bogstaverne skævt påklistret og en farvekombination, der ville have generet selv et blindt menneske i en måneløs nat.

"Uh nej, det er min kone, der tegner etiketterne, hvad skal jeg gøre?" svarede producenten opgivende. Jeg var en tand for frisk i mit svar: "Skift etiketerne eller skift konen." Da jeg et par måneder senere ved en telefonisk genbestilling fik at vide, at producenten var blevet skilt og holdt op med at producere vin, lovede jeg mig selv at holde mine meninger for mig selv.

DEN GAVNLIGE EFFEKT

De nye ejere af Podere Fortuna vil inddele vinnavnene efter familien Medicis store personligheder, mænd såvel som kvinder. Dem er der ingen mangel på: kardinaler, paver, storhertuger, forfattere og sågar en dronning af Frankrig. Tanken bag valget har været, at Medici-navnet er mere genkendelig verden rundt end Fortuni og Coldaia: en fin måde at knytte vinene til Podere Fortunas oprindelige ejere, netop Medici familien, hvis navn som modtagere af vin fra netop Podere Fortuna optræder på arkivpapirer fra 1465.

Al den restyling er godt for os, fordi jeg har fået tildelt en pæn portion af vinene med den gode gamle etiket, der vil blive udfaset.

Prisnedsættelserne er til at få øje på og dem vil jeg ikke kommentere yderligere: "pinot nero for folket" og en kærlig bredside til alle/de få, der stadigvæk måtte have sjove og uoplyste meninger om pinot nero i Italien. Her er der smag for sagn.

Jeg har sat fristen til den 7. februar, men der er ingen grund til at vente med at bestille. Det ser ud som om der er mange flasker, men tilbuddet har været også givet til tre andre importører i hhv. Schweiz, Tyskland, USA og Hong Kong.

Alle vinene er mere eller mindre modne men perfekt drikkelige og har en holdbarhed på mindst 3-5 år fra idag, den 1. januar 2021:

Ciao, Carlo

LAGERET er beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte
Undertiden er jeg på lageret både før og efter nedenstående åbningstider. Ring 4585 1978 eller send en mail for at træffe aftale.

Lørdag den 2. januar 2021: LUKKET pga. Status
Søndag den 3. januar 2021: ÅBENT 13:00 til 16:00
mandag den 4. januar: ÅBENT 14:00 til 17:00
tirsdag den 5. januar: LUKKET
onsdag den 6. januar: ÅBENT 14:00 til 17:00
torsdag den 7. januar: ÅBENT 14:00 til 17:00
fredag den 8. januar: ÅBENT 14:00 til 17:00
lørdag den 9. januar: LUKKET
søndag den 10. januar: ÅBENT 13:00 til 16:00

WEBSHOP!

WEBSHOP