Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

18.05.2021 EKSTRA MAIL: To dage i træk ! Bær venligst over med det, men......

Kære Vinvenner,

Jeg har en søn, Giuliano, som i en alder, der for alle andre kaldes for "næsten moden" har forladt en ellers succesrig karriere indenfor modeverdnen for at blive.......kok! Han har allerede bestået første års prøve og vil starte som "elev" den første juni. "Kostforagtere" er ikke lige den definition, der ville passe den familie han kommer fra, men kok ?

"VAI DOVE TI PORTA IL CUORE"

Altså "Følg dit hjerte". Og hjertet ledte ham til gryderne, hvor han altid har været habil, men nu er skridtet taget videre til det professionelle. En stolt og tilfreds far tillader sig en helhjertet anbefaling. I vil komme til at elske hans kødsauce, selv om I ikke er i..familien med Giuliano. Og jeg lader ordet til ham selv:

Jeg har lavet denne sovs i mange år, og har justeret og raffineret den over tid. Mange vil nok kalde den for en Bolognese, men det er ikke helt korrekt og derfor kalder jeg min for en kødsovs.

Den er hjemmelavet men jeg følger alle krav og standarder for hygiejne ved fødevareproduktion.

Tomatsovsen er klar til brug og skal opvarmes til ca. 70 grader C. Derefter skrues ned for varmen og sovsen kan simre, indtil den skal serveres – traditionelt med pasta og revet parmesan.

Jeg anbefaler at blande sovs, pasta og 1-2 spsk. revet parmesan sammen før servering. Pastaen vil trække noget af væden fra saucen i sig, og gøre pastaen mere velsmagende mens parmesanen binder sauce og pasta sammen på himmelsk vis.

Jeg har begrænset brugen af salt i denne sovs, da vi alle har forskellige smagsløg, og derfor skal den smages til med salt.

Jeg laver denne sovs på forudbestillinger, da jeg gerne vil kunne levere så friskt et produkt som muligt og minimere madspild. Da vi alle er forskellige og spiser ligeså forskelligt, er det svært at sige, hvor mange personer kødsovsen kan mætte, men jeg er på den sikre side, hvis jeg råder 1 glas til 2-3 personer og 2 glas til 4-6 personer.

Tomatsovsen er et hjemmelavet produkt uden konserveringsmidler, og derfor har den kortere levetid end lignende supermarkedsprodukter. Selvom jeg selv har spist sovsen inden for 6-7 dage med god smag og velbehag, er det min anbefaling, at du spiser den indenfor 5 dage.

Jeg vil gerne undgå at belaste vores planet med unødig engangsemballage og derfor leverer jeg kødsovsen på glas. Jeg tager 20 kr. i pant pr. glas første gang du køber en kødsovs. Derefter kan du returnere tomme glas og så returnerer jeg panten eller hvis du genbestiller, bytter vi bare glas uden opkrævning for ny pant.

Hvis du bliver glad for smagen og selv vil prøve at lave tomatsovsen er det ikke svært, og jeg sender gerne opskriften.

Ingredienser (Ø = økologisk):
Hakket oksekød (Ø), Flåede tomater (Ø), Gulerødder (Ø) Bladselleri (Ø), Løg (Ø), Oregano (Ø), Rødvin (Ø), Smør (Ø), Chiliflager (Ø), salt og peber.

* = ved genbestilling og ombytning af glas, opkræver jeg ikke pant igen og jeg afhenter gerne tomme glas og sender pant retur m MobilePay
Med venlig hilsen
Giuliano Merolli

DET PRAKTISKE

Pris: 1 liter for 120 kr. og 2 liter for 200 kr. + 20 kr. pant pr glas *

Sådan gør du:
Send mig venligst en mail med antal og telefon nummer på mailto: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. inden: Onsdag d. 19. maj kl 14:00
Så modtager du en bekræftelse og opkrævning via Mobilepay

Fredag d. 21. maj leverer jeg kødsovsen til min fars lager på Skovlytoften 1, 2840 Holte. Hvor den kan afhentes fra kl.: 12:00 klar til weekenden.

Ciao, Carlo

WEBSHOP!

WEBSHOP