Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

21.07.2022 EKSTRA MAIL: Bananhandel : en explainer.

Kære Vinvenner,

Når flere vinvenner skriver og beder om "mekanikken" ved bananhandlen, så er det 100% sikkert, at vinhandleren har ikke forklaret sig tydeligt nok.

De to punkter vinvennerne ønsker belyst er:

1) Når jeg, vinvennen, bedes om at bestille via linket i webshoppen, hvad med den pris der står på linket og hvad med den bananpris vinhandleren har accepteret ?

2) Gælder bananhandlen kun den dedikerede side eller hele sortimentet ?

SVARENE

ad 1)
Engang vinen/vinene er valgt og jeres tilbud accepteret, nedsætter jeg webshoppens pris til det aftalte administrativ herfra. I kun kommer til at blive trukket den aftalte pris.

ad 2)
Principielt kan vinvennerne byde på alle vine i webshoppen men jeg er mere medgørlig og forhandlingsvenlig på de vine i den dedikerede side:

OPRINDELSEN:

Da jeg var knægt, handlede min mor i Valmelaina, vort lokale marked og Roms næststørste. Det lukkede klokken fjorten. Mor handlede altid lige før lukketid. Det var på det tidspunkt, at de handlende, især dem der solgte grøntsager og fisk, var mest medgørlige hvad priserne angik.

Banansælgeren frygtede min mor. Hun valgte altid de bananer, der var "tigrate" dvs med leopardpletter. "De er nok gamle de bananer her hvad? Du skal ikke have så meget for dem....". Og så nævnte hun en pris.
Det var åbningsreplikken. Et teaterstykke som altid endte med, at enten fik min mor sin vilje i første akt eller også at den stakkels sælger nægtede at sælge, for så at løbe efter min mor, når hun var på vej væk af markedet. Men det var altid hende, der bestemte, hvor meget bananerne skulle koste.

(Det er nu ikke givet, at I kommer til at bestemme prisen, men I kan da prøve...)

Ciao, Carlo

WEBSHOP!

WEBSHOP