Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

28.10.2022 EKSTRA MAIL: ANDREAS HARDERS MINDEPRIS

Kære Vinvenner,

Uddeling af Andreas Harders Mindepris

Onsdag den 9. november 2022, kl. 19-20.30 på Suhrs Højskole, Pustervig 8, København

Andreas Harder (1964-2019).

Andreas Harder var i mange år ansat i Meyer Food, hvor han bl.a. stod for madlavningskurser og produktudvikling. Han var hovedkraften i udviklingen af firmaets succesrige serie af eddiker brygget på danske æbler og bær efter den italienske balsamico-metode. Han arbejdede på Hotel- og Restaurantskolen, hvor han var med til at sætte et projekt med fermentering i gang. Andreas Harder var forfatter til en række kogebøger og bøger om madkultur og ingredienser: sammen med sin bror Thomas Harder skrev han Ikke altid pizza (1992), Spis brød til (1996) og Cucina italiana – Brdr. Harder italienske køkken (2011) og sammen med Claus Meyer Eddike (2005). Mine italienske køkkener (2008) var en kombineret kogebog og dagbog fra et år på Sardinien.

Ved arrangementet vil venner og fagfæller mindes Andres Harder med personlige taler og faglige oplæg fulgt af en smagning.

Gastronomisk pris i Andreas Harders ånd.

Ved arrangementet uddeles for anden gang en gastronomisk pris, der er indstiftet til minde om Andreas Harder. Prisen gives til en person eller et projekt, der fokuser på godt madhåndværk, miljø og iværksætteri.

Johan K. Dal: ”Andreas var en kæmpe kilde til inspiration for mig som for mange andre, først gennem sine bøger og siden som ven og kollega. Vi glæder os til at dele hans passion og historier og lade det leve videre til minde om ham.”
Katrine Klinken: ”Andreas delte generøst ud af sin viden og erfaringer i køkkenet med fokus på madlavning af gode råvarer. Han var alt andet end en madsnob – han var simpelthen kvalitetsbevidst og rigtig fint maddannet.”

Smagning på verdens bedste chokolade

I år tilfalder Andreas Harders Mindepris Mikkel Friis Holm for hans utrættelige arbejde med at skabe verdens bedste chokolade. Mikkel kvitterer med en smagning på nogle af hans bedste chokolader.

Lars Sonne-Hansen introducerer aftenen med et par ord om kogebogsforfatteren, eddikepioneren m.m. Andreas Harder som ven, kollega og inspirator.

Dette arrangement er skabt i samarbejde mellem priskomiteen, der består af Katrine Klinken, Johan K. Dal, Carlo Merolli og Thomas Harder, og Suhrs Højskole, som lægger hus til arrangementet.
Pris 65 kr. inkl. chokoladesmagning, te og kaffe (rabat for medlemmer af elevforeningen)

Suhrs Højskole byder på et let og uformelt højskolemåltid kl 18.00 for 40 kr. per person.
Der bliver mulighed for købe et glas vin i baren.

https://billetfix.dk/da/e/smagning-pa-verdens-bedste-chokolade-uddeling-af-andreas-harders-mindepris/

Ciao, Carlo

WEBSHOP!

WEBSHOP