![]() |
Idag er det dagen før dagen når Barolo 2019 vil skylle ind på lager fra 12:30 til 17. Jeg er ret spændt for at høre indtryk og meninger af de vinvenner der vil være til stede og hvilke Barolo og Nebbiolo vil modtage smagernes preferance. De bedste – dem deltagerne retter deres…dankort mod – vil også være emne for tillbud til Distant Friends
Lageret er lukket i dag, men da jeg skal dér for at gør lidt plads, bliver denne mail kort men ret saftig. Det saftige sørger Rocco Trefiletti, der dyrker druerne til Etna vinene og en ret spændende økologisk Syrah. Læs hvad en god vinven skrev, der investerede i hele fireogtyve ubesete og ubesmagte flasker Syrah Sicilia DOC 2021:
"Nu har jeg åbnet den første Syrah fra Aitala, og det er sandelig et aldeles fortræffeligt bekendtskab. Jeg er ret glad for god australsk Shiraz, men denne her er væsentligt bedre - tæt i smagen med en antydning af sort peber og uden det præg af marmelade, som desværre ofte skæmmer de australske. Det er et særdeles godt køb til en lige så god pris.
Tak og hilsener
P.B.
Kig her på Aitalas produktion og hvis I er til syrah/shiraz giv denne økologiske sicilianer en chance. For en god ordens skyld: P.B: er hverken ansat i firmaet eller i familien med mig…..
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=aitala
En anden grund til at jeg er på vej til lageret, er for at gøre klar til de tre paller, der kommer i morgen mellem 08:00 og 10:00. Det er den Moscato Giallo, der manglede i den seneste levering fra Landbohøjskjolen. Sammen med den kommer Tintero og bastflasken Chianti Superiore fra Pietro Majnoni samt vinene fra Le Masse: Chianti Classico 2018, den orange Camporella og den sprøde Forasacco. Find hele herligheden her:
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=ROBIN
Det er rigtigt at jeg køber og sælger en del bastflasker, også de tomme, når jeg har dem. Det vil sige, når I kommer tilbage med dem I har ”tømt”. Hemmelighed bag den traditionelle ”fiasco” er ..ingen hemmelighed: hvis indholdet smager godt, så er beholderen både hyggelige og praktisk at stille på borden, når man er mere end…én. Er man helt alene så kommer Fiaschetto til undsætning (for at ikke blive beskyldt for at opfordre til umådeligt forbrug, vil jeg tilføje at både Fiasco og Fiaschetto holder sig i god form i den åbne flasker de næste to-tre dage efter åbningen:
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/46-bastflasker/
Med jeres begejstrede respons til Schiavenzas Barolo 2019 har I sat mig i en heldig men delikat situation. Schiavenza har næppe frigivet sine 2019 og jeg skal bede om en ny tildeling af Serralunga Barolo 2019: her på mit lager i Danmark er alt udsolgt! ”Hvor mange ? Hvor mange regner du med at have brug for ?” spørger Walter. Jeg vover et frækt tal: ”1.200 flasker fra nu til nytårsaften 2023, vel at mærke hvis forsalgspris holder også engang vinen er frigivet til salg” Walter tænker sig lidt om og siger: ”OK, start din ’ prevendita’ men jeg kan ikke give dig mere end max en måned for at modtage din endelige bestilling fordi så er vinen frigivet og der er også andre kunder vi skal tage højde for. Dette gælder naturligvis for Barolo Serralunga 2019: for de andre cru vine, Broglio, Cerretta, Prapo’ er tildeling allerede sket.”.
Så ved vi det: vagt i gevær og i forudbestillingerne: det må være en af de bedste Barolo 2019 til en forståelig pris:
De andre "forståelige" hverdagsvine "der smager godt" finder I her:
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=HVER23
Ciao, Carlo
PS: Har fået en del mails og fif vedr. de marinerede courgetter. Samler dem til næste mail hvor I vil også kunne læse nyheder om disse vine:
![]() |
ÅBNINGSTIDERNE PÅ LAGER Skovlytoften 1, 2840 HOLTE
Undertiden er jeg på lager før og efter nedenstående tider.
Venligst ring 4585 1978 eller send en mail for at træffe aftale.
tirsdag den 6. juni: LUKKET
onsdag den 7. juni: ÅBENT 12:30 til 17:00
Mød vinmagerne
torsdag den 8. juni: ÅBENT 14:00 til 17:00
fredag den 9. juni: ÅBENT 14:00 til 17:00
lørdag den 10. juni: LUKKET
søndag den 11. juni: ÅBENT 13:00 til 16:00
< Forrige | Næste > |
---|