![]() |
Fragtmanden ringede kvart i syv i morges og sagde, at han havde tre paller klar til levering. Godt! Det er mange af de vine som Giorgio Barbero og Lucio Salamini (Luretta) vil skænke i overmorgen, torsdag den 7. på lageret.
Indbydelsen og programmet finder i i linket i bunden af mailen (***).
Saftige sager og nye bekendtskaber som den hvide Erbaluce og den røde Pelaverga hvis navn betyder "Lemskræller" og siger noget om vinens syrlighed: "so ein ding....".
I sendingen er de tre nye økovine fra La Raia: Gavi, Barbera og Pinot Nero også med. Især den sidste glæder jeg mig til at høre, hvad I mener om. Det er første år, Pinot Nero blive fremstillet hos La Raia og produktionen er på kun tretusind flasker. Interessant også for den i disse tider meget moderate alkoholstyrke:12,5%.
Pinot Nero vil blive skænket på torsdag men er I forhindret eller bor for langt væk kan en testkasse bestilles her. Naturligvis kan vinene også bestilles separat:
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=PIN23
![]() |
Har lige talt med Pietro i telefon. Lad os starte med den første ”dårlige” nyhed:
der bliver ingen Julebast@ iår. Mængden af druerne i 2020 og kvaliteten i 2021 levede ikke til produktionen af Riserva.
Majnonis gård er økologisk drevet og derfor underkastet naturens luner. Hvis man ønsker at beholde samme kvalitetsniveau koster det på mængderne. Endnu en god grund for de vinvenner, der sætter pris på Pietros vine, at sikre sig nogle flasker Riserva 2019 mens vi har den.
Den anden dårlige nyhed er til at leve med: hverdagsvin Tintero vil skifte navn til Tittero. Hvorfor ? Fordi en piemontesisk producent hvis familienavn er …Tíntero har gjort Pietro opmærksom på de mulige forvirringer og Pietro er naturligvis gået med til den ændring fra Tíntero til Tittero.
Ændring af navnet, ikke af vinens væsen, der med sit mix af druerne: 56% dolcetto, 28% foglia tonda og 16% ciliegiolo er en alletiders favorit hos vore vinvenner. En rødvin der er ”fresco, fruttato e strutturato” men ikke garvesyreholdig.
På den gode side: Pietro vil besøge os den 8. november og vil tale om sin produktion og skænke de nye årgange: Chianti 2022, Superiore 2021 (både på alm. flaske og bastflaske) og prøver af olivenolie fra høsten 2023.
Følgende korte promotion vil vare indtil Pietro melder tilbage om de høstede mængder af den aktuelle 2023, der de fleste steder i Centrumitalien ser ret problematisk ud pga vinlusen.
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=FIL23
Ciao, Carlo
ÅBNINGSTIDERNE PÅ LAGER Skovlytoften 1, 2840 HOLTE
Undertiden er jeg på lager før og efter nedenstående tider.
Venligst ring 4585 1978 eller send en mail for at træffe aftale.
tirsdag den 5. september: LUKKET
onsdag den 6. september: ÅBENT 14:00 til 17:00
torsdag den 7. september: ÅBENT 14:00 til 17:00
BAROLO med Giorgio Barbero & LURETTA med Lucio Salamini
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/36-vinsmagninger/4358-moed-vinmagerne-giorgio-barbero-og-lucio-salamini-luretta/
fredag den 8. september: ÅBENT 14:00 til 17:00
lørdag den 9. september: LUKKET
søndag den 10. september: ÅBENT 13:00 til 16:00
< Forrige | Næste > |
---|