Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

Uge 21 - 2000

Quintarelli 

QUINTARELLI: EN “ÅBENBARINGSKASSE”.
I de sidste par dage har jeg ligget lidt underdrejet p.g.a. en menisk operation. Det har givet mig lidt rigeligere ro og anledning til at “studere” Quintarellis vine. Nu efter at researcharbejdet er overstået, er jeg taknemmelig for to ting :

a) at den gamle Quintarelli overhovedet eksisterer
b) at det var menisken og ikke smagsløgene, der blev opereret.

Som biresultat er jeg også kommet til en forbløffende konstatering: Quintarellis vines priser er måske ikke i den folkevenlige discountklasse, men hører heller ikke til de dyreste i distriktet. Faktisk er mange af Quintarellis priser meget fornuftige. Især hvis man tager i betragtning ikke blot priserne på vine fra distriktets andre top producenter, men også hvor godt Quintarellis vine smager.

Her er sagens kerne. Hvis jeg kun skulle bruge et ord for at beskrive Quintarellis vine, ville jeg bruge tillægsordet “rene”. Manden har en sakral respekt for naturen. Han kunne sagtens skrive “af økologisk dyrkede druer” på alle sine vine og mere endnu: hans udvælgelse af druer er noget af det strengeste i den europæiske vinverden. Denne mageløse kvalitet kan man bedre forstå ved at smage hans “almindelige” vine. Her betales der for smagen: en konkret, håndgribelig værdi: den store Valpolicella, hans harmoniske Bianco, hans syngende, muntre La Molinara 1999 (*). Og især den vin som han har deklasseret: 1994 Rosso del Bepi. I den årgang var han ikke tilfreds med druerne. De ville ikke give nogen god Amarone. Nu udfordrer jeg alle Amarone fans til at sammenligne Quintarellis “sekunda” med de bedste Amarone!! Allegrini, Le Ragose, Bertani lige meget hvem, krone mod krone, dråbe mod dråbe, nydelse mod nydelse.

(*) “Vinen, der følger dig hele dagen, også til måltiderne”.Sådan skriver Quintarelli på etiketten: gad vide om denne beskrivelse ville gå i USA eller i andre afholdsfølsomme lande!...

For at gøre livet nemmere for nyderne, de nysgerrige og de tøvende har jeg sammensat en “Quintarellis Åbenbaringskasse”. Da formålet er at præsentere produktionen, har jeg beregnet en promotionel avance. Det betyder, at priserne gælder for hele kassen og ikke for de enkelte vine hver især. “Primofiore” er desværre udsolgt, og jeg prøver at få flere flasker hjem. Reservationerne modtages.

La Molinara 1999 1 flaske
Valpolicella Classico Superiore 1993 1 flaske
Rosso del Bepi 1994 (15%) 1 flaske
Bianco Quintarelli 1999 1 flaske

Pris for kassen ialt : 615, - inkl. moms

Prisen er for vinene afhentet i Virum efter nærmere aftale. Levering 50,- kr. ex. moms/68,75 inkl. moms i Storkøbenhavn; 85,- ex. moms 106,25 inkl. moms resten af landet.

For dem, der ikke kan lide færdigpakkede løsninger, følger her priserne på Quintarellis vine, der p.t. lagerføres. Priserne er engros priser , ex. moms og gælder ved køb af mindst 12 flasker gerne blandet.

Valpolicella Classico Superiore 1993 DOC 132,-
La Molinara 1999 VdT 76,-
Rosso del Bepi 1994 VdT 255,-
Bianco Quintarelli 1999 76,-

Med venlig hilsen,
Carlo Merolli

PS. Da mange - stort set alle - mine vine, der tilbydes per e-mail, bliver købt på en anbefaling, læser jeg gerne lidt respons fra tilfredse/utilfredse kunder med kommentar om vinene.

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6