Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

Uge 22 - 2000 (nr. 1)

WILDBACHER 2 OG DEN PERSONLIGE VINHANDLER
Tænk hvor priviligerede I er, der sidder foran skærmen og modtager disse tilbud. Jeg sidder her og slider i det, uge ind uge ud, ved at smage mig igennem en del vareprøver. I denne uge for eksempel er I blevet sparet for en let sicilianer, for en god men alt for grønlig cabernet fra Veneto, for en vandlignende økologisk hvid fra Conegliano, også Veneto, og fra en egentlig god men alt for dyr Barbaresco. Smage smage smage, regne regne regne, skrive skrive skrive. Alt for at finde de gode vine, (“perlerne”ville jeg have skrevet, men det valgte jeg fra, fordi den nærmeste association er “for svinene”!! og det ville ikke helt svare til situationen! ), juvelerne ihvertfald, de gode vine der ikke er så banale og som kan trigge vinnysgerrigheden og vinglæden hos læseren. Ja, lige som man har sin personlige computer, så har man sin personlige vinhandler. Fornemt hvad?! Og så sig at internet er noget upersonligt noget!

I denne uge har jeg smagt en Wildbacher 1998 IgT fra Collalto fra Susegana i den smukke Treviso provins, Veneto. For et par uger siden havde vi en anden Wildbacher på tilbud, fra Col Sandago, en diskret men pragtfuld vin, som straks har fundet sine liebhavere. Wildbacher fra Collalto er stadigvæk fyldig og stadigvæk diskret. Pragtfuld er den dog ikke: snarere usædvanlig, charmerende, interessant, blød men vibrerende. En tiltalende vin der har en indre nerve af syrlighed, men som tilbyder sig med den blide venlighed, der kendetegner Veneto-vinene. Hvis De er til de internationale “blideblødeogdejligerunde” burvine, spring her og spar Deres smagsløg for et møde med en af vinverdens mange spændende facetter. Wildbacher ville gøre sig hos de få: winefreaks, der ikke kender den, vininteresserede der er nysgerrige af sig, sommelier, der ikke er Parker-afhængige og godtfolk der er stærke i deres egen vintro. Det eneste jeg kan garantere, er at køberen ikke bliver skuffet, og at der er kun 119 flasker at gøre det godt med.

Wildbacher 1998 IgT Veneto Pris 6.900 x 0,0040 = 27,60
Hjemtagelse 10,-
ialt 37,60
avance 25% 9,40
ialt 47,00
moms 25% 11,75
ialt 58,75
oprundet 60,-

Prisen er for vinene afhentet i Virum efter nærmere aftale. Levering 50,- kr. ex. moms/68,75 inkl. moms i Storkøbenhavn; 85,- ex. moms 106,25 inkl. moms resten af landet. Intet minimumkøb.

Diverse:

.) den gode Lambrusco er p.t. udsolgt og jeg regner med at den vil være på lager igen uge 23.

.) Chianti 1996 DOCG Majnoni er nede på de sidste par hundrede flasker. Dernæst er den udsolgt både her og hos producenten. Er det prisen ( 44,- kr.) eller er det smagen ?? Formodentligt både og.

.) 73,- kr. for en 1,5 liters god Chianti er også en magisk kombination, hvis vinen smager godt. Det gør Poggio a Poppiano 1996. Indrømmet: vi er i den lette genre, “pergolaChianti” eller “trattoriaChianti” men til daglig, til terrassen, til receptionerne og skovturen findes der næppe bedre.

.) Rosso del Bepi 1994 Quintarelli. Hold da ferie, sikke en vin.........

og så den mystiske:
hver gang jeg rundsender mine mails havner vintilbuddene hos en norsk firma (Norsk Datatilbehør) der ikke ønsker at modtage tilbud fra mig. Det ville være ingen sag at slette deres adresse hvis jeg vel at mærke havde den i mit kartotek. Men det har jeg ikke. Kunne det tænkes at nogen af modtagerne automatisk “forwarder” tilbuddene videre til Norsk Datatilbehør ?? eller er der nogen netexpert der kan give en forklaring på gåden ??

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6