Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

Diverse

Vinhandlerbreve

Kære vinvenner,

vinhandlerbreve
Professor Hans Brix (1870-1961) var – med god grund – en frygtet litteraturanmelder. Et kendt eksempel på hans sylespidse stil lyder således: ”Anmelde denne bog? Det skulle da være til politiet!”. Gudskelov er ingen anmeldere kommet til samme konklusion efter at have læst ”Vinhandlerbreve 2000-2010”. Faktisk har modtagelsen ikke blot været nådig – men også ganske positiv.

”Vinhandlerbreve 2000-2010” er en antologi på 128 sider, hvor cand.mag. og højre back, Benny Steen Møller, har udvalgt og tematiseret de bedste ugebreve gennem 10 år og knyttet en indledning til de enkelte kapitler. Der er kapitler om Italien, min fødeby, Rom og en italiensk indvandrers syn på Danmark og danskerne. I slipper heller ikke for essentielle emner som fodbold, kunst, historie, smag og behag samt fortællinger om vine og vinproducenter med deres helt eget særpræg.

Til gengæld har redaktøren brutalt fraklippet alle vintilbud, så læseren slipper for den ”kommercielle” side af mine nyhedsbreve. Afslappet, informativ og underholdende læsning siger pålidelige kilder. Resultatet er i hvert fald blevet godt modtaget, som det fremgår af nedenstående anmeldelser:

Lokalavisen Brønshøj, 26.04.2011 ”Med sine vinhandlerbreve bevidner Carlo Merolli, at kortfattede fortællinger kan være storartet litteratur. Og det er netop hvad redaktøren, cand.mag Benny Steen Møller, har sandet og værdsat. Det er sket med en lille bog, der på det bestemteste kan anbefales. Under læsningen kan man ligefrem få den mistanke, at Carlo Merolli kun sælger vin for at få lejlighed til at fortælle en god historie.”
Det Grønne Område, 14.02.2011 ”Benny Steen Møller har samlet et udpluk af disse fabulerende, underfundige og ofte meget humoristiske mails i bogen ”Vinhandlerbreve 2000-2010”. Intet emne er for stort, småt eller helligt til at få en plads i vinhandlerbrevene. Rom, mænd og lambrusco, fodbold, bastflasker, romerske guder og helte, vinbønders liv og levned og musik er for Carlo Merolli naturlige emnevalg.”
www.debedstevine.dk, 28.01.2011 ”Det er de færreste salgsbreve forundt at ende i en bog, men det er lykkedes for Carlo gennem en lykkelig kombination af eget forlag og gode venners indsats – og tak for det. Det er en læseværdig lille bog, der er kommet ud af det. Så lær noget om vin, en masse om italiensk gastronomi – se Danmark gennem en italiensk indvandrers vinbriller, og nyd Carlo på slap line.”
Frederiksborg Amtsavis, 02.01.2011”Den italienske vinhandler i Virum, Carlo Merolli, har en sjælden forfatteråre. Når han skriver ud til sine kunder, er det ikke blot med en enkel forherligelse af den vin, han gerne vil promovere, men også et lille brev, der i sin grundsubstans kan handle om noget helt andet. Det er underholdning, og det er oplysning. Om hans opvækst i Rom, familien, kvarteret og kulturen. Om en italiensk indvandrers tanker om Danmark og danskerne.”
Sommelier nr. 1, 2011”Underholdende stunder: Carlo Merolli, italiensk vinhandler og fabulerende skribent, er af én af sine veteranfodboldvenner blevet overtalt til at udsende et udvalg af sine uge-nyhedsbreve i bogform. Det lyder prætentiøst sådan at bevare nogle skriverier for eftertiden, som i bund og grund skal få folk til at købe vin. Men Carlo skriver jo ikke almindelige – læs: kedelige – salgsbreve, så tanken er ikke helt tosset.”
www.vinavisen.dk, uge 52 2010 ”Bogen, der er en fornøjelse at læse, kommer ud i mange hjørner med indfald og udfald, minder og anekdoter, og den bygger i vid udstrækning på forfatterens baggrund og kultur som italiener. Han skriver om sin barndom og ungdom i en romersk forstad, om sin kærlighed til kunst, det italienske køkken, vinen og fodbolden. Benny Steen Møller har med omhu udvalgt de mest interessante ugebreve og med hård hånd klippet al salgssnakken fra. Her gælder det læsning, ikke salg af vine.”
For at bestille ”Vinhandlerbreve 2000-2010” send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “ANTOLOGI” i Emne/Subject. Pris 129,- Forsendelse 20,- kr.

Fattoria La Loggia

THE FLATS AND THE ROOMS ARE THE PRIDE OF THE FATTORIA LA LOGGIAHereunder is one of our most exclusive rooms that exactly holds and expresses the quality and style of our hospitality.
The ancient wooden rafters of the ceilings, the floors, the big stony fireplaces, the charm of the period furniture together with that of the contemporary art paintings on the walls: this is the warm atmosphere and the style of all our rooms and of our flats.
The apartments and the bedrooms are fitted out with fully equipped kitchens, direct-dial telephones, satellite TV, Internet access, radio, safes and adjustable heating.
Fattoria La Loggiais located at San Casciano in Val di Pesa in the Montefiridolfi hamlet of Florence province.
Our address is Via Collina 40, postal zone 50026.
For information phone to +39 0558244288 or send a fax to +39 0558244283
or write to Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   You can visit our homepage here

EN MISTÆNKTS DAGBOG

carlo400x240.png
Og så, ifølge B.T., skulle jeg være den edderkop, der spinder vinsvindlens væv ved at formidle fortyndet Amarone.

Jeg burde ikke engang bruge min og jeres tid på at besvare artiklen. Men siden der er en del nye vinvenner, der ikke kender mig så godt og, formodentlig, mange andre der undrer sig, vil jeg fortælle lidt om sagen...
 • 16.05.2011
I går fik en af Dessilanis vin (Caramino 2005) fem glas ud af seks i Politiken.

Flere har spurgt mig om jeg vidste det og/eller om jeg havde genoptaget agenturet for Dessilanis vine. Svaret til begge spørgsmål er: nej. Siden de famøse begivenheder har jeg afbrudt enhver form for kontakt både personlig og professionel med Enzio Dessilani og hans firma. Vinen der har modtaget den rosende anmeldelse må sikkert stamme fra I/S GOBIs indkøb fra før begivenhederne indtraf. Hvis vinen bliver sat til salg nu er det nok fordi importøren har fået grønt lys fra de relevante myndigheder og papirerne er i orden.

Om videre udviklinger i Dessilanis Amarone sag ved jeg ikke noget om til dels fordi, som sagt, har jeg ingen kontakt med Dessilani, til dels fordi det er stadigvæk en verserende sag. Jeg vil skrive udførlig om det så snart som jeg får besked om en retslig og endelig afgørelse.

Hvorfor har jeg afbrudt enhver forbindelse med Dessilani? fordi da bølgerne stod højt og han spurgte mig "hvad skal jeg gøre?" svarede jeg "sæt dig ind i det første fly til Købehvan og kom og forklar dig overfor for din kunde I/S Gobi og mig". Han lagde telefonen på og jeg har intet hørt fra Enzio Dessilani siden. I den del af vinbranchen jeg befinder mig gælder personlige forhold mindst lige så meget som officielle papirer. Tit meget mere.

 • 08.12.2010
Fra Fødevareregion Øst har jeg modtaget:

"De har fremsendt en kopi af bekræftelse på registrering af deres virksomhed fra den 10. januar 2002. På den baggrund annullerer Fødevarekontrollens Rejsehold den administrative bøde på 20.000,- kr. for overtrædelse af paragraf 11 i autorisationsbekendtgørelsen. De vi få tilsendt en kreditnota fra vores bogholderi."
 • 15.11.2010
Det viser sig nu at vi har faktisk været registreret hos Fødevarestyrelsen siden den 10. januar 2002
for "Forhandling af emballerede holdbare varer fx pasta, ris, olie, konserves, der videresælges fra virksomhedens adresse.
Det skal hermed bekræftes at virksomheden fra dags dato er registreret hos Fødevareregionen Nordsjælland."

Har informeret rette vedkommende myndighed om det. Nu håber vi at få nogle af pengene tilbage.
 • 23.12.2009

Blev ringet op af B.T.s journalist Lars Fogt, som fortalte mig, at "det italienske politi ikke havde fundet anledning hverken til at undersøge mig eller at rejse sag imod mig". Han bekræftede, at han ville skrive herom i B.T., sådan som han havde lovet det på et tidligere tidspunkt.

Rart af ham.

Journalisten
har også fundet det passende at informere mig om, at han vil skrive om det besøg, som Fødevarestyrelsen har foretaget den 19.11.2009 på vort lager "på baggrund af diverse artikler i dagblade". Rejseholdet har fundet ud af, at jeg ikke er registreret til import af fødevarer, og at jeg derfor ikke overholder reglerne om egenkontrol (HACCP).

(Firmaet er registreret både hos Toldvæsenet og i Næringsbasen, men det er ikke nok. Vin er fødevare og derfor skal der også en registrering hos Fødevarestyrelsen. Loven om registrering er nyere end firmaet og derfor havde jeg ikke tænkt på, at vor minimale import af fødevarer skulle registreres. Men det skal den da. Den manglende registrering udløser en klækkelig bøde (sammelagt 45.000 kr.), som jeg må se at få betalt.

Fødevarekontrollens Rejsehold kom naturligvis pga. af artiklen om den fortyndede Amarone og jeg blev spurgt, "om jeg har anmeldt vildledning af vin". Jeg har oplyst til Fødevarestyrelsen, "at virksomheden ikke har importeret den pågældende vin". Intet at bemærke.

 • 19.11.2009

Ville hyre en italiensk advokat for at få lidt mere klarhed i sagen. Den første ville have 6.500 euro, ikke sådan på forlods men i nemme afdrag. Det er alligevel mange penge og jeg valgte derfor igen at skrive til den ledende officer i sagen, som har fået navnet "Amarone Ter", oberst Alessandra Stefani, som svarede:

"I det øjeblikder opdages konkrete forbrydelsesindicier mod en person, retter den offentlige anklager en formel henvendelse til personen, som først fra dette tidspunkt officielt er den undersøgte: herved informeres personen om, hvad han er undersøgt for og om nødvendigheden af at vælge sig en advokat eller om at benytte sig af en advokat, som udnævnes af retten.

Før dette, medmindre De ønsker at indlede en sag for at beskytte Deres gode navn i Italien eller i Danmark, er der ingen grund til at benytte sig af en advokat. Proceduren hedder nemlig "garantimeddelelse", fordi det er
et hensyn, som den italienske lov har i forhold til alle borgere, som nemt kan blive emne for en undersøgelse, men som ofte slet ikke er undersøgt, fordi der ikke findes konkrete indicier og derfor behøver man som oftest slet ikke advokat, da man ikke skal forsvare sig over for nogen anklage. Naturligvis overlader jeg enhver vurdering om behovet for en advokat til Dem.
Med venlig hilsen, Alessandra Stefani (min oversættelse)

Så vidt fra officelle side. På italiensk lyder det sådan:

"Nel momento in cui emergono concreti indizi di reato a carico di una persona, il Pubblico ministero avverte formalmente l'indagato, che lo diviene solo in quel momento, delle indagini, del reato per cui è indagato e della necessità di nominare un avvocato di fiducia, oppure di avvalersi di quello nominato d'ufficio. Prima, a meno che lei non desideri avviare azioni legali di suo interesse a difesa del suo buon nome, in Danimarca o in Italia, non c'è nessun motivo per avvalersi di un avvocato . La procedura si chiama apposta avviso di garanzia, perchè è un riguardio che la legge italiana ha nei confornti di tutti i cittadini, che possono anche essere oggetto di indagine, ma spesso non sono indagati di nulla perchè non emergono concreti indizi di reità e quindi non hanno assolutamente bisogno di avvocati perchè non si devono difendere da nessuna accusa.  Rimetto a lei ovviamente ogni valutazione sull'opportunità di una nomina... Cordialmente   Alessandra Stefani "

Siden har jeg intet hørt.

 • Så sent som i går (tirsdag d. 17/11 2009) har jeg modtaget følgende mail. Den er fra en Dottoressa Alessandra Stefani i byen Novara. Hun er oberst i Corpo Forestale dello Stato (CFS)og er den ledende officer i den løbende undersøgelse i sagen om den fortyndede Amarone solgt af Superbest (min oversættelse).

Journalisten Lars Fogt/B.T. har skrevet at jeg skulle være “dybt involveveret” og at jeg skulle “have været med til at uvikle et system hvor man fortyndede vinen”.

Ingen af udsagnene er rigtige og sagen er videregivet til vor advokat og til Pressenævnet.

Kære Herr Merolli,

Jeg kan ikke besvare dem på vegne af Landbrugsministeren og dens pressekontor.(*)

I øvrigt vil jeg bringe til Deres opmærksomhed, at udtrykket “med støtte af” i og for sig er yderst neutralt og at det ikke forudsætter nogen strafferetslig involvering i sagen. Det ville have været anderledes, hvis der stod “svigatig støtte” eller “uagtsom” eller“stiltiende”.

Jeg ønsker at understrege, at ingen her i CFS eller i Ministeriet nogensinde har nævnt det undersøgte firma og endnu mindre Deres navn.

Mange journalister har, i løbet af deres undersøgelser, frit draget konklusioner og har viderebragt de nyheder, som de bedst syntes om, uden at involvere os, som har undersøgt og er i færd med at undersøge sagen og som aldrig ville have røbet navnene på de personer, der er emne for undersøgelsen.

Hvis De har lyst
og tid, er det mod de journalister, der har trykt nyhederne, at De skal rette Deres skrivelser, eventuelt med en pressemeddelelse, hvori De præciserer Deres rolle. Jeg ved ikke, om de vil trykke den, i hvert fald i Italien, måske i Danmark.

Hvad
undersøgelsen angår, er CFS i gang med at gennemføre den i henhold til lovens påbud og procedure.

Deres eventuelle involvering som person med kendskab til sagen eller som undersøgt, ville i givet fald blive kommunikeret til Dem i henhold til forskrifterne i loven. I første tilfælde med en formel indkaldelse. I det andet tilfælde med en detaljeret kommunikation vedrørende den eventuelle anklage og en tilskyndelse til at udnævne en advokat.
Med venlig hilsen Alessandra Stefani


Gentile sig. Merolli, non le posso rispondere in luogo del Ministro e del suo Ufficio stampa. Per altro, le faccio notare che la dizione " con il supporto" di per se' è estremamente neutra e non presuppone alcun coinvolgimento penale nella vicenda. Altro sarebbe se si fosse detto " supporto doloso" oppure "colposo" oppure "omissivo". Le preciso altresì che nessuno del CFS o del Ministero ha mai fatto il nome dell'azienda italiana coinvolta nelle indagini  e meno che mai il suo. Molti giornalisti, nell'ambito del loro potere di inchiesta, hanno fatto deduzioni libere e hanno dato le notizie che hanno ritenuto, senza coinvolgere chi, come noi, ha svolto e sta svolgendo indagini e mai avrebbe fatto i nomi degli interessati a vario titolo all'inchiesta. Se ha voglia, e tempo, è ai giornalisti che hanno pubblicato le notizie che deve rivolgere la sua attenzione, magari con un comunicato stampa di precisazione del suo ruolo. Non so se lo pubblicheranno, almeno in Italia, ma magari in Danimarca si. In merito alle indagini, il CFS sta procedendo come da Codice penale e Codice di procedura penale. Un suo eventuale coinvolgimento, come persona informata sui fatti, o come indagato, le sarebbe fatto conoscere nei modi e nei tempi previsti dal Codice. Nel primo caso, con una convocazione formale. Nel secondo caso, con una comunicazione con cui la si invita a munirsi di un avvocato e l'individuazione del reato per il quale risulterebbe coinvolto.
Distinti saluti Alessandra Stefani
(*) Jeg har også tilskrevet den italienske Landbrugsminister.

Ciao, Carlo

Det mener vinvennerne

Udover de 'officielle' anmeldelserfra vinskribenterne modtager jeg nogle mere... uoffcielle - men lige så skarpe vurderinger fra dem, der har købt og smagt vinene.

Spørg vinhandleren

Fra idag af er der en ny servicevia kontakt os. Linien er åben for spørgsmål vedrørende italiensk vin, italiensk gastronomi m.m(*).
Det er som i de gode gamle dage,da man spurgte vinhandleren om råd, vejledning og alskens spørgsmål om den italienske vins verden. Her sker det bare på skærmen og åbningstiden er...døgnet rundt.

Alle er velkomne til at spørge og tjenesten er gratis.

(*) ?m.m?- udtrykket dækker over meget,og jeg vil anstrenge mig for at besvare alle mulige spørgsmål om den italienske vinscene både den hjemlige og den italienske. Grænserne er godt nok flydende, men de bestemmes af almindelig pli og conduite. Svarene kommer som regel også on line, dvs. prompte men i tilfælde af ventetid er ventetiden... gratis.

Find vej (afhentning)

Find os ved at klikke på
Butik og afhentning: Skovlytoften 1, 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978
For at opnå en hurtigere og bedre betjeninger det  tilrådeligt at bestille i forvejen på mail  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefon 4585 1978
Åbningstiderne, som kan variere noget fra uge til uge, fremgår altid  af ugemailen.
Som regel er lageret åbent:
MANDAG til FREDAG: 14 til 17
LØRDAG: LUKKET
SØNDAG : 13:00 til 15:00

MEN altså: husk at checke evt. ændringer i bunden af ugemailen!
Betaling sker med kontanter eller dankort.
Skovlytoften 1, 2840 Holte

Status

Handelsbetingelser

GENEREL INFORMATION TERRA VERDE
www.carlomerolli.dk
CVR nr. 18170205
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Kongsvænget 38
2830 Virum
Etableringsår: 1996

Du kan kontakte os på tlf.: 45851978 (tidsrum) eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. carlomerolli.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på carlomerolli.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
SÅDAN HANDLER DU HOS OS For at foretage et køb på carlomerolli.dk skal du igennem 5 trin.
 • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 • Indtast dine personlige oplysninger
 • Vælg forsendelses/betalingsmåde
 • Godkend vores forretningsbetingelser
 • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
PRISERAlle priser er i danske kroner og indeholder de gældende afgifter.
Forbehold for trykfejl og udsolgte varer, som vi ikke har nået at fjerne fra hjemmesiden. Alle priser er inkl. moms.
BESTILLINGER: På carlomerolli.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med carlomerolli.dk indgås aftaler på dansk og svensk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
BETALING: På carlomerolli.dk kan der betales med:
 • Dankort
 • Bankoverførsel (gebyr)(ikke dækket under indsigelsesordningen)
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra carlomerolli.dk.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
FØRSTEGANGS BESTILLERE:husk venligst at skrive Jeres telefonnummer og komplette adresse.
HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (fortrydelsesret) Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Carlomerolli.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
Dette er en undtagelse fra forbrugeraftaleloven, da drikkevarer betragtes som fødevarer og ikke er omfattet af loven om fortrydelsesret.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Carlo Merolli
Kongsvænget 38
2830 Virum

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
REKLAMATIONERDecideret "defekte" vine (prop el. andet) bliver kun byttet, hvis vi får lov til at smage på "forbryderen", således at jeg kan bringe klagen videre til vinproducenten. Naturligvis holdes kunden skadesløs mht. alle udgifter, som er forbundet med returnering af den defekte flaske. Undertiden bytter vi pr. kulance, dvs. uden at insistere på at smage den formastelige vin, men det er noget jeg bestemmer fra gang til gang, og det er hverken en ret fra kundens side eller noget, der kan danne præcedens. Husk venligst kopi af faktura ved bytning.
LEVERING og FRAGT

Leveringerne i Storkøbenhavn: normalt fra dag til dag og inden for fem arbejdsdage (dvs. som regel minus lørdag/søndag). Ved kommando-leveringer, det vil sige når kunden ønsker varerne leveret på en bestemt dag og et bestemt tidspunkt, og når levering ikke kan kombineres med vore øvrige leveringer i kundens område, faktureres fragten til en højere pris, dog altid efter aftale med kunden. Under alle omstændigheder kommer medarbejderen ikke uanmeldt men ringer i forvejen for at aftale leveringstidspunkt. Derfor er det vigtigt at meddele os et telefonnummer, som medarbejderen kan ringe til for at træffe nærmere aftale.

Leveringerne uden for Storkøbenhavn: med vinfragtfirmaet Vingaloppen. Varerne leveres som regel i dagtimerne: derfor er det praktisk at anvise alternative muligheder for levering fx naboadresse eller at anføre, om vinen kan stilles i garage, carport, skur og lign. Alternative muligheder er dog for kundens egen regning og risiko. Hvis fragtmanden ikke træffer nogen på adressen, har han/hun pligt til at efterlade en besked om den forgæves forsøgte levering i brevsprækken eller -kassen. I perioder med ekstreme temperaturer sendes vinen ikke.

Bestillinger for minimum 2.500,- kr. af vine, som hverken er på tilbud eller er rabatterede, leveres stadigvæk fragtfrit over hele landet inkl. brofaste øer. Levering til ikke brofaste øer: efter nærmere aftale om prisen via PostDanmark, Vingaloppen eller anden fragtførere.

"Engros: alle priser forstås franko lageret i Holte. Engros fragt efter afstand og mængder."

FLASKER Beløb
1-12 156,25
13-24 180,-
25-72 240,-
73-96 295,-
97-156 320,-
157-240 395,-
241-444 595,-
445-600 665,-

Bestilte vine kan også afhentes på lageret Skovlytoften 1 / 2840 Holte Åbningstiderne fremgår af de ugentlige mails. Ved afhentning kan der betales med kontanter eller dankort.

Ved afhentning af fakturerede vine skal fakturaen være forsynet med vores banks kvittering, før vinene kan afhentes. Det tilrådes derfor at tage højde for bankens overførsels- og valutatid. Eller at medtage bankens kvittering som bevis for betaling.

Med mindre andet er aftalt, kan bestilte blive solgt til anden side uden videre besked til bestilleren, hvis vinen hverken er betalt og heller ikke afhentet inden 10 dage fra fakturadato.

MOMSREFUSION:De bedes returnere vores faktura med toldstempel fra det toldkontor/land, hvortil vinen bliver indført samt Deres kontodata. For denne operation beregner vi os et administrationsgebyr på 375,- kr., som bliver fratrukket det beløb, der skal refunderes.
UGEMAILS & PRISERNE I UGEMAILENE

" Alle de mails jeg har sendt siden 2000 er opdateret på hjemmesiden www.carlomerolli.dk under netop "Alle Ugemails". Der er et søgevindue lige til venstre på skærmen på forsiden: hvis du skriver et ord ind, vil alle de mails komme frem hvor ordet optræder. Vær venligst opmærksom på to forhold :

(1) at mailene indeholder tilbud, priser og årgange som kan ikke længere være aktuelle.

(2) at mange af vinene i mailene finder du netop kun i mailene og ikke i vinbutik-delen.

Forklaringen er at mange af de vine der bliver tilbudt i de ugentlige mails haves kun i mindre oplag og er tit udsolgt ret hurtigt.

"Alle tilbud gælder for den uge de er tilsendt/opdateret og hele den følgende uge."

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til mig på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Fri adgang

 • I et anfald af noget som én af jer betegnede som "philipsonite" sendte jeg sidste uge hele tre mails. De var godt nok korte og der var billeder med,men tre kan også være for meget.
 • Kan det det? Her synes jeg at det ville være passende med en kort forklaring og et lige så kort forsvar for tiltaget. Jeg handler med italiensk vin, kun italiensk vin og kun på nettet. Firmaet har ingen sælgere,annoncerer ikke særlig meget, har ry for at køre med særdeles fornuftige priser: jeg er daglig i kontakt med et hav af dygtige og passionerede italienske vinproducenter,forhandlere, enoteca'er, samlere, mellemænd (længe leve mellemmænd og - kvinder!)
 • Det betyder, at engang imellem har jeg så mange gode tilbud at de....skal ud!
 • Nu vil jeg ikke misbruge jeres tillid og jeres skærmplads men har tænkt mig at oprette en særlig liste over dem af jer, der giver mig "plagetilladelse", dvs til at sende en mail stort set når det passer mig,for at sige det groft. For at sige det pænt: når der er særtilbud,restpartier, her & nu- tilbud på spotmarkedet o.l., som pga antallet, prisen eller andet passer dårligt med den ugentlige mail.
 • Et andet formål med den nye liste er at skåne de vinvenner, der kun ønsker én mail om ugen.
  Så hvis I er lige så interesserede i italiensk vin som jeg er, send blot en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "FRI ADGANG" og se hvad der sker. En lille belønning følger med indsatsen.
 • Benyt også mailen for at give besked om særlige præferencer: fx Brunello, Amarone, hvide vine, dessertvine osv., således at jeg kan målrette mit arbejde.

Ris & ros

Du er velkommen til at skrive til os med ris og ros...
Eller hvis du har forslag til ting der burde laves anderledes

På forhånd tak

Alla Salute

FAQ spørgsmål & svar

 • (SP): "Når du tilbyder rabat, kan man ikke se rabatten på priserne på de tilbudte, rabatterede vine i webshoppen. Hvorfor ?"
  (SV): "Fordi rabatsatsen er varierende og er som regel forbeholdt de vinvenner der modtager de ugentlige mails. (Hvis vinen er nedsat for alle, bliver det indikeret med et rødt streg på prisen.)
  Den tilbudte rabat bliver fratrukket ved vor godkendelse af bestillingen. Bestilleren vil kunne se den på sit kontoudtog. Hvis bestilleren vælger at betale ved kontooverførsel, skal han/hun selv fratrække beløbet fra vinens pris (ikke fra fragtedelen).
 • (SP): Hvad er Fri Adgang for noget?
  (SV): Se venligst: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=140
 • (SP): Sælger du vin til kostpris?
  (SV): Helst ikke, men undertiden sælger jeg under kostpris, hvis jeg har disponeret forkert og købt en vin I ikke kan lide. Vinen havner som regel i “NORWEGIAN BLUE”-afdeling i Vinbutikken.
 • (SP): Hvad er den bedste italienske vin?
  (SV): Der er to: Barolo, som dagligvin; Lambrusco: til tørsten og festen.
 • (SP): Du har ikke haft megen Brunello i dine tilbud de sidste år?
  (SV): Der kan man bare se.
 • (SP): Kan man stadigvæk købe dine “Vinhandlerdigte 1975-2005”?
  (SV): Ja, der er nogle eksemplarer tilbage med ikke beskæmmende trykfejl, men heldigvis til uændret pris: 129,- kr.
 • (SP): Kommer der en vinterpris dvs. en prisnedsættelse på dine Lambrusco?
  (SV): Ja. Fra 1. oktober til 31. marts kører vi med vinterpriser, fordi I (de fleste af jer) bliver ved med at betragte Lambrusco som en sommervin.
 • (SP): Hvorfor har du som regel lukket om lørdagen? Er du ortodoks jøde?
  (SV): Det eneste jeg er ortodosk med er, at der ikke skal være fløde i carbonara’en.
  Ellers er jeg ofte sammen med venner og familien fredag aften, spiller noget der ligner fodbold om lørdagen og har medarbejdere, der helst vil holde fri om lørdagen. Til gengæld er jeg få timer på min pind om søndagen.
 • (SP): Hvorfor skifter åbningtiderne på lageret?
  (SV): Fordi lageret ikke er en detailbutik, og vi kan have travlt med andre opgaver, smagninger o.l.
 • (SP): Synes du ikke, at 12.000,- kr. er en høj pris for at høre dig tale om vin?
  (SV): Nej: jeg kender flere, der gerne vil betale mig det dobbelte for at få mig til at holde kæft.
  Men der er også mange, som har været glade og fået meget ud af fx mit minikursus: “Vinsalg på internet: succes eller succes?” og de fleste af dem, der har haft mig som foredragsholder, har ikke klaget,så at det ku’ høres.
 • (SP): Hvorfor kan du ikke lide vine, der har lagret i barrique?
  (SV): Det er nu lidt overdrevet. Jeg har intet imod barriquen, bare man ikke kan smage træet i vinen.
  Træsmagen har intet med vin at gøre. Spydspidsen af den europæiske vinproduktion er ved at gå tilbage til lagring og opbevaring i  betonkar, lerkrukker, glas og stål. Topproducenter (Giacosa Bruno bare for at nævne én) bruger kun store egetræsfade, for eksempel. Overdrevet trælagring og træsmag i vinen er ikke godt for jeres maver.
 • (SP): Hvorfor har du aldrig vine til lavpris, fx. 29,- kr., 35,- kr.?
  (SV): Fordi I ikke vil have dem. Jeg har forsøgt mig, men det ser ud som om I cirkler væk fra dem, hver gang jeg har dem. Formodentlig er det mere praktisk at købe dem lokalt.
 • (SP): Hvorfor skal man betale 125,- kr. i fragt overalt i landet?
  (SV): Jeg har det princip - og det mål - at fragten skal være en neutral post. Vi skal ikke lukrere på den men helst ikke sætte penge til. Nu koster fragten, hvad vi giver for den, og den er også i pagt med hvad det koster alle andre steder på nettet. Er der nogen, der bilder jer noget andet ind, er det enten er snyd eller der er en meget god matematisk forklaring for det i de vinpriser, der bliver forlangt.
 • (SP): Hvorfor organiserer du aldrig vinrejser til Italien?
  (SV): Tænker tit på det men har desværre ikke den tålmodighed, der skal til.
 • (SP:) Hvorfor kan man ikke få vine til Gruppekøbs-pris, efter at Gruppekøbets frist er udløbet? Det kunne jo være, at man var ude at rejse el. lignende eller at man har været uopmærksom på det?
  (SV): Hvis jeg gjorde det, underminerede jeg selve ideen om Gruppekøbet. Ikke sandt? Har man været ude at rejse osv: der kommer altid en sporvogn og en vin til.
 • (SP): Alt det med bastflasker, er det ikke fordi du er en gammel nostalgiker?
  (SV): Faktisk kunne jeg lide god vin også da jeg var ung. Som en franskmand sagde til mig engang: “Carló mon amí: hvis det var os franskmænd, der havde opfundet le fiascó, ville vi sælge premier cru i den, så godt et gimmick er den.”


Flere spørgsmål?

Engros

Jeg har en særlig adressebogmed e-mail adresser på restauranter, wine-bars,  butikker, indkøbforeninger og andre der tit har brug for at købe engros. Hvis du er interesseret send mig en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   med teksten ENGROS i Emne/Subject. Engros-vinene er som regel andre vine end dem jeg tilbyder som ugevin. Andre gange kan det dreje sig om en "førpræmiere" engrospris på en kommende vin, der senere bliver tilbudt som ugevin. Endnu andre gange om partier jeg køber på spotmarked i Italien og tilbyder kun engros.