Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

Fri adgang

  • I et anfald af noget som én af jer betegnede som "philipsonite" sendte jeg sidste uge hele tre mails. De var godt nok korte og der var billeder med,men tre kan også være for meget.
  • Kan det det? Her synes jeg at det ville være passende med en kort forklaring og et lige så kort forsvar for tiltaget. Jeg handler med italiensk vin, kun italiensk vin og kun på nettet. Firmaet har ingen sælgere,annoncerer ikke særlig meget, har ry for at køre med særdeles fornuftige priser: jeg er daglig i kontakt med et hav af dygtige og passionerede italienske vinproducenter,forhandlere, enoteca'er, samlere, mellemænd (længe leve mellemmænd og - kvinder!)
  • Det betyder, at engang imellem har jeg så mange gode tilbud at de....skal ud!
  • Nu vil jeg ikke misbruge jeres tillid og jeres skærmplads men har tænkt mig at oprette en særlig liste over dem af jer, der giver mig "plagetilladelse", dvs til at sende en mail stort set når det passer mig,for at sige det groft. For at sige det pænt: når der er særtilbud,restpartier, her & nu- tilbud på spotmarkedet o.l., som pga antallet, prisen eller andet passer dårligt med den ugentlige mail.
  • Et andet formål med den nye liste er at skåne de vinvenner, der kun ønsker én mail om ugen.
    Så hvis I er lige så interesserede i italiensk vin som jeg er, send blot en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "FRI ADGANG" og se hvad der sker. En lille belønning følger med indsatsen.
  • Benyt også mailen for at give besked om særlige præferencer: fx Brunello, Amarone, hvide vine, dessertvine osv., således at jeg kan målrette mit arbejde.