Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

Gavepakker & karton

Bestilling af prisliste på Gavepakker

OBS! det er kun vinkartoner, vinen købes i vinbutikken, klik på Online Shop ude til højre... →

Gavekarton med italiensk tricolore silkesløjfe:
 • 1 flaske: 12,- kr.
 • 2 flasker: 15,- kr.
 • 3 flasker 18,- kr.
 • 4 flasker: 20,- kr.
 • 6 flasker: 25,- kr.
TRÆgavekasser med italiensk tricolore silkesløjfe:
 • 2 flasker: 39,- kr.
 • 3 flasker: 45,- kr.
 • 4 flasker: 51,- kr.
 • 6 flasker: 69,- kr.
 • 12 flasker: 80,- kr.

ImageImageImage

Klik for at se stort billede...

 

ImageImageImage

ImageImageImage

 

Ja tak, jeg ønsker at modtage en prisliste over gavepakker.

Gavekort

Ønsker du at give en vingave til en Italiensfan?men er du i vildrede om hvilke vine de skal vælge? Et gavekort er den ideelle løsning. Beløbet bestemmer du selv.

Sådan bestiller du et gavekort

Kontakt mig her med:

 • Dit navn
 • Dit telefonnummer
 • Leveringsadresse for gavekortet
 • Ønsket beløb på gavekortet
 • Evt. speciel faktureringsadresse

Ja, så er der altså åbent for bestilling!

Alla salute!

Vinabonnement

En halv snes vinvenner, der modtager mit ugebrev, har fået en idé:De har bedt om automatisk at få tilsendt én flaske af hver af de nye vine, jeg foreslår.

Ideen er ikke så tosset, som den lyder, og derfor går jeg videre med den til jer allesammen.

Lad os kalde det for VinAbonnementet - og lad os prøve, om det kan foregå på denne måde:

SÅDAN FÅR DU VINEN
Du modtager mellem 0 og højst 6 vine hver måned.

SÅ MEGET KOSTER VINEN
For at du ikke skal føle dig udsat for eventuel plyndring aftaler vi en loft på max. 175 kr. pr. flaske. Forsendelsesomkostninger er kr. 125,- inkl. moms.

SÅDAN BETALER DU VINEN
Du modtager en e-faktura. Fakturaen betales inden syv dage fra modtagelse og vinen bliver leveret så snart som din betaling er registreret på den konto, der er anført på fakturaen.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du kan til- og framelde dig ordningen på hvilket som helst tidspunkt. Undtagelsen er dog den sidste uge
i en måned når vi er i gang med at klargøre og distribuere det månedlige VinAbonnement.
Kontakt os her med flg. oplysninger:

 • Dit navn
 • Dit telefonnummer
 • Leveringsadresse for vinen
 • Evt. speciel faktureringsadresse
 • Afmelding kan naturligvis ske pr. e-mail med øjeblikkeligt varsel.

Ja, så er der altså åbent for tilmeldelse!

Alla salute!

Bøger
Den ideelle mandelgave.

Digtsamlingen

"Poesie HIST & PIST Digte" (2006-2010)

Tekst på dansk og italiensk´.


48 sider. kr. 85,-

“Parliamo italiano?”

Den originale danske tekst står nemlig side om side med den italienske oversættelse. Det er ikke bare en oversættelse af mine såkaldte digte fra 1975 til 2005 (*), men en italiensk gendigtning foretaget af .... mig selv. På den måde er der kun én, jeg kan beskylde, hvis den italienske tekst ikke skulle være tilfredsstillende eller helt fejlfri. Den originale danske tekst er blevet revideret af to gode og kompetente vinvenner, Beny Steen Møller og Peter Haystrup, så I får den danske tekst med i købet: det ..... bedste af begge verdener.

Fakta: bogen er på 128 sider ISBN 978-87-991118-2-4. Første (eneste og sidste?) oplag er på tohundrede eksemplarer. Jeg nævner det, fordi - for at bruge salige Massimo Troisi’s replik - “I vil ikke finde den i de bedste boghandlere. Og heller ikke i de værste”. Alm. pris 129,- kr. inkl. forsendelse.(**) For at bestille bogen send mig blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “POESIE” i Emne/Subject. Husk venligst at indikere, om I vil have bogen dedikeret og til hvem.

Læs ugemailen om bogen her...

vinhandlerbreve118.jpg Vinhandlerbreve 2000-2010
af Carlo Merolli
Udvalgt, organiseret og kommenteret af Benny Steen Møller
128 sider. ISBN 978-87-991118-1-7

Ti år er også en slags jubilæum. I computer-år svarer det til mindst halvtreds menneske-år. Derfor har min fodboldkammerat Benny Steen Møller ment, at det ville være på sin plads med intet mindre end en "antologi" af de mails, jeg begyndte at plage Jer med i 2000.

Benny Steen Møller er højre back, cand mag. og et anerkendt navn i reklamebranchen. Det har han nu sat på spil ved at læse samtlige af mine mails fra 10 års (over)produktion, udvalgt de bedste, fraklippet vintilbuddene, tematiseret og samlet dem i denne antologi under titlen "Vinhandlerbreve".

For at bestille ”Vinhandlerbreve 2000-2010” send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “ANTOLOGI” i Emne/Subject. Pris 129,- Forsendelse 20,- kr.

Bonus: Få et signeret eksemplar med en personlig hilsen fra mig ved bestilling inden Jul (2010). Ciao, Carlo
bog_vinhandlerdigte.jpg Vinhandlerdigte 1975-2005
af Carlo Merolli
Copyright @ Carlo Merolli og Terra Verde
Trykt på Næstved Tidendes Bogtrykkeri.
Trykt i Danmark 2005.

Pris Kr. 129,- + porto..
Bogen kan bestilles ved at kontakte os her. Se også i Vinbutikken under "Diverse".
bog.jpg Min bog ?Italiens Vine?har nu været på udsalg og burde være udsolgt fra forlaget. Jeg arbejder på en ny ajourført udgave. For begyndere er bogen stadigvæk brugbar hvis ikke ligefrem anbefalelsesværdig men naturligvis er en del af stoffet ikke ajour, især den del der vedrører lovgivningen og de nye klassifikationer. Jeg sælger ikke bogen .

Oplysning om og hvor bogen kan købes hos GADs Forlag:

Internet:www.gad.dk (søg på forfatternavn "carlo merolli")
Tlf: 33 15 05 58
bog_vin_og_vroevl.jpg Den 25. april 2002 udkom en bog jeg har ladet mig rode ind i. Leder man efter seriøse og nyttige gastronomiske inspirationer kan man springe fra her. Ellers er næsten alt andet til at finde i bogen der har den passende titel ? VIN & VRØVL ?. Det er håndtegneren Roald Als, der står for vin-delen og jeg for vrøvl-delen, dvs madopskrifterne.

Bogen kan Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. pris 129,- kr.
eller på hjemmesiden www.roaldals.dk

VINFOREDRAG og -SMAGNING

er nu mange ting. Der er forskellige måder at "køre" en vismagning på. Herefter lidt information om hvad man får, når man bestiller mig til at forestå en vinsmagning:

 • to til tre timers vinforedrag. Mindre kan også gøre det, men jeg kigger ikke på uret: aftenen er ikke færdig, før alle deltagere har fået stillet de spørgsmål, de vil stille.
 • fuld valuta. Der bliver ikke brugt tid på salgsarbejdet. Vi koncentrerer os om de smagte vine, der er valgt til at belyse aftenens emne og karakter. Det er ikke nødvendigvis vine fra mit sortiment, ja, faktisk er der tit blevet brugt vine fra kundens egen vinkælder og -samling. I tilfælde af at det er vinfirmaer, der bestiller vinforedraget til sælgerne, kommenteres firmaets egne vine. Det aftales fra gang til gang.
 • kontant oplysning. Vi skal ikke blive enige om noget som helst. Deltagerne bliver opfordret til at stille spørgsmål. Hovedformålet med foredraget er at give en indsigt i aftenens emne og at sætte deltagerne i stand til at foretage bedre vinkøb næste gang de selv er ude at købe italiensk vin.
 • varierende niveauer. Fra nybegyndere til viderekomne. Fra et generelt tema: "Italien som vinland" til specielle vine som Barolo, Amarone, Brunello, Chianti Classico, til regionale emner som Apulien, Toscana, til særlige emner som italienske søde vine, mousserende vine, superbordvine, italienske hvide af kvalitet o.a.
Priser:

Fast honorar kr. 12.000,- inkl. moms.
Evt. transport og evt. overnatning debiteres separat efter de faktiske omkostninger.

I prisen er inkluderet 2 x 6 diverse vine, for såvidt som det drejer sig om "almindelige" vine dvs. i prisklassen op til et hundredeoghalvtreds kroner.

Jeg beregner 10 smagsprøver for hver flaske: det betyder at i ovenstående pris er der taget højde for de første tyve deltagere. Bliver deltagerantallet højere, skal man regne med et sæt à 6 flasker per "påbegyndte ti deltagere". Vinene bliver faktureret særskilt til engros pris.

Når aftenens emne involverer specielle vine, hvis anskaffelsespris overstiger de hundredeoghalvtreds kroner, debiteres disse vine til engros pris.

Bestillinger: som regel modtages ikke bestillinger for fredage, lørdage og søndage. Der kræves ikke depositum for bestillinger, men der faktureres 800,- ex. moms for afbestillinger, der modtages senere end tre uger fra den aftalte vinsmagningsdato.

Lidt praktisk:

Smagningen foregår typisk i firmaets kantine eller i bestillerens lokaler. Der bliver som regel smagt seks vine. Rygepause mellem den fjerde eller den sjette vin. Ellers rygeforbud. Flip over og eller tavle. Hvis der er mere end tredive deltagere: mikrofon.