EKSTRA MAIL: Buona Pasqua og...Lammebov sperimentale
Kære Vinvenner,
Hvordan det kommer til at smage, finder vi ud af i morgen, når 50% af børnene og 75% af børnebørnene kommer på besøg. Lige nu er der lagt til marinering.
Med en hilsen om en rigtig God Påske, kommer en ansvarsfraskrivelse herfra, da marineringen er mildest talt uprøvet. Resten af ingredienserne er ret normale og kvæden især indgår i mange lammeretter i det middelhavske køkken, især i Ægypten.
Er I tilpas anlagt til at prøve noget nyt, eller bare frygtløse, har I brug for: Lammebov 3 kvæder rosmarin mynte salvie salt & peber Marinaden: appelsinsaft af 10 små appelsiner røres i honning og tilsættes en mikroknivspids chili.
Massér urterne, salt og peber i kødet. Hæld marinaden over det hele og stil fadet et køligt sted til næste dag.
Vinen dertil? Påskebasten© obligatorisk !
Ciao, Carlo