Almindeligt testarbejde, scoops og generøs tildeling
Kære Vinvenner,
Lad os p.t. se bort fra vinene i ovenstående foto. Det er almindeligt testarbejde en almindelig mandag sommeraften. I vil.... uværgerligt komme til at høre mere om det. Lige nu vil jeg gerne tiltrække jeres opmærksomhed på en vin som er udenfor billedet og ser sådan ud:
Da vi havde gæster forleden "forsvandt" flasken før jeg overhovedet havde haft mulighed for at besvare spørgsmålet "Hvad er det for en vin ?". At flasken tømmes hurtigt er som oftest det bedste tegn på vinens kvalitet (og gæsternes.... tørst).
Vi var godt nok fire og "risotto ai funghi" særdeles vellykket, men det er kun ros til denne Dolcetto: den rangerede højt på nydelseskala og definitionen "old school" er ikke tilstrækkelig for at gengive den helstøbte, no nonsense drikbarhed denne 2022 Dolcetto bød på. Produktion på 2.200 flasker fra en vinmark som er over 70 år gamle:
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=eufemia
KETCHUPFLASKEN EFFEKT ?
Enten er den nye exportchef på Landbohøjskolen forelsket i mig eller har hun fået øje på, at deres vine har en solid og loyal skar af "følgere" her i Danmark (og det var også på høje tid!).
Ihvertfald er der kommet en mail på italiensk, tysk og engelsk som fortæller mig at min p.t. "allocazione" af årgang 2023 af Riesling Renano og 2023 Gewürztraminer er på 300 flasker af hver. Hvis jeg ønsker det før deres sommerferielukning er jeg velkommen til at besvare asap.
Ønsker det ? Mon ikke ! Det er det vilde luksus. Derfor har følgende forudbestillingspris en kort frist og jeg regner med at få de to eftertragtede vine på lager den første uge i august ( de andre vine derfra er lovet på lager i morgen onsdag)·
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=MACH26
OG NÅR NU VI SNAKKER OM FAVORITTER, SCOOPS, MUSTHAVES....
"Ciao Carlo,
Come forse giá detto precedentemente, la disponibilitá di Barbera 2022 é alquanto limitata. Se vuoi posso metterne da parte 300 bottiglie, non credo di piú. Resto a disposizione. A presto, Walter"
Kort mail af igår klokken 09:07 fra Walter hos Schiavenza, eller i den bedste kunstigintelligens oversættelse :
"Hej Carlo
Som måske allerede nævnt tidligere, er tilgængeligheden af Barbera 2022 noget begrænset. Hvis du ønsker det, kan jeg lægge 300 flasker til side til dig. Jeg tror ikke, der er mere.
Jeg står til rådighed.
Vi ses snart.
Walter"
Også her bør Barbera-elskere (og jeg!) kende deres besøgelsestid. Denne superdejlig og klassik Barbera d'Alba strutter af vellyst: blød og kærtegnende som sjældent smagt før. Den har klaret en isterning, den har klaret en to dages tur i familiens køleskab og den vil klare alle jeres vildeste ønsker om en Barbera Barbera !
https://shop.carlomerolli.dk/produkter/26-roedvine/3964-2022-barbera-dalba-doc-schiavenza--for24/
PS.
(Engang imellem ville det være rart at kunne skrive noget negativ om de vine jeg har på lager nu, nedsable den ene, skose den anden for smagen, sjofle den tredje, men p.t. holder det hård for...)
Ciao,
Carlo
tirsdag den 23. juli: LUKKET
onsdag den 24. juli: ÅBENT 14 til 17
torsdag den 25. juli: ÅBENT 14 til 17
fredag den 26. juli: ÅBENT 14 til 17
TILLYKKE MATHILDE!!!
lørdag den 27. juli: LUKKET
søndag den 28. juli: ÅBENT 13 til 16
Ingen ferielukning