Årets første opsigtsvækkende forsalg (for ikke at skrive: scoop!)

Kære Vinvenner,

Med lidt – meget lidt

– god vilje kan man som vinhandler leve med, at januar skulle være ”den hvide måned”. Godt for alle de vinvenner, der kan og vil. Jeg kan ikke. Vareprøverne begynder at ophobe sig på smagebordet, og hvis vi skal have gode tilbud for resten af året, er det nu, at vinen skal smages og forhandles med henblik på et godt køb.

Og netop et ubetinget godt køb er det, som jeg vil foreslå jer. Det er en god vin, de fleste af jer kender godt, den er økologisk, og ved rettidig omhu kan vi få den hjem til en garanteret supermenneskevenlig pris.

Uanset jeres indstilling til januar, køb den nu og glæd jer til den resten af året! Denne vin bliver en af grillens trofaste følgere denne sommer og de næste fire-fem år til!
(Billedet ovenfor viser årgang 2019: årgangen til forsalg er 2022. Etiketten er den samme, kun årgangen ændret)

Køen starter her:

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/26-roedvine/3210-2019-i-domi-chianti-rufina-docg-i-veroni-maj22/

Resten af ugemailen dedikeres til de to igangværende udsalg (*). Efter min omtale af jeres mulige ”afvisnings­syndrom” er der flere vinvenner, der har taget mod til sig og givet bud på de lidt mere kostbare vine. Indtil nu er der ingen, der har fået ”pænt nej tak”, og jeg håber, at det vil fortsætte sådan til udsalgets sidste dag.

UNDER RADAR (ENDNU)

Vine, der ikke behøver

at komme på udsalget, er de (stadigvæk) mindre kendte vine fra Ciró. Flere og flere vinvenner sætter pris på de rødes og de hvides gode forhold mellem pris og kvalitet og den personlighed, der stammer fra ideelle dyrkningsvilkår og de (stadigvæk) mindre kendte druer som den blå gaglioppo og den hvide greco.

Mine favoritter? Timpagrande Riserva, Volvito, Ciró’ Bianco og ja, roséen Le Formelle. Udsalg er det ikke, men drist jer gerne med et bud: man kan aldrig vide….

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=caparra+&+siciliani

Ciao, Carlo

(*) https://shop.carlomerolli.dk/produkter/56-restsalg/

SCHIAVENZA

Cru vinene: Broglio, Cerretta, Prapó og Perno er for længst udsolgt. I anledning af en telefonsamtale for at hilse Godt Nytår kom jeg til at spørge, om der var noget jeg kunne tilbyde vinvennerne til samme forudbestillings pris som ifjor. Der var ikke så mange flasker, men lidt har også ret. Så hvis I er gået glip af bestillingen eller har…brugt op det købte antal, kommer chancen her.

Dolcetto 2022 krones som årets overraskelse: prisen? smagen? den nye tendens mod lettere vine? Jeg ved det ikke, men har aldrig solgt så megen Dolcetto som i 2023 !

Barolo 2019 er den årgang, som alle higer efter, og jeg kan kun takke Schiavenza for at stille endnu en portion til rådighed til en pris lige under de 200,- kr.: magisk for en klasseBarolo. Nebbiolo og Barbera kender I også godt, så er der ikke andet end at gå i gang med at sikre jer nogle gode flasker:

https://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=FOR24

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDER PÅ LAGER: Skovlytoften 1, 2840 Holte.

  • tirsdag den 9. januar 2024: ÅBENT 14:00 til 17:00
  • onsdag den 10. januar 2024: ÅBENT 14:00 til 17:00
  • torsdag den 11. januar 2024: LUKKET/undervisning Folkeuniversitetet
  • fredag den 12. januar 2024: ÅBENT 14:00 til 17:00
  • lørdag den 13. januar 2024: LUKKET
  • søndag den 14. januar 2024: ÅBENT 13:00 til 16:00
  • mandag den 15. januar: ÅBENT 15:00 til 17:00
  • tirsdag den 16. januar: LUKKET
  • onsdag den 17. januar: ÅBENT 14:00 til 17:00

Næste Ugemail Forrige Ugemail