Kære Vinvenner,

Det begynder at tynde ud med vine fra den gyldne årgang: 2019. Jeg taler ikke om de store Barolo, Brunello & Co, som er lige ved at blive frigivet men om de mange gode vine som flere af jer har vist at sætte pris på.

Herefter en fin chance for at sikre sig en testkasse af røde 2019ere. Ved hver vin er der noteret hvor mange flasker er på lager lige nu:

https://shop.carlomerol...

Læs Mere...

Kære Vinvenner,

Fra Rovaniemi i nord

til Hanko i syd vil du ikke finde nogen, der kender denne næppe traditionelle opskrift i Finland. Det kan eller måske ikke betale sig at slå den op på Madam Mangor, Fru Nimb eller Larousse Gastronomique:

"torsk finlandaise" har kun tilknytning til Finland, fordi en af mine mange døtre er gift med en sød finne og har beriget vores familie m...

Læs Mere...

Kære Vinvenner,

Hvis det er rigtigt,

at holdbarheden er et af elementerne, der bidrager til en vins værdi og attråen, så må vi gerne begynde at kigge lidt nærmere på denne teenager, den snart 14 år gamle ”Balaxus” 2012.

Vinen ankom lige under juletravlheden og jeg har ikke haft tid til at give den en ordentlig introduktion. Nu, at den er blevet ordentligt og omhyggeligt ”stude...

Læs Mere...